FOTO SEMA


ÇAMÇEŞME MAH. CUMHURRİYET CAD. NO:67 (ÇAMÇEŞME DÜĞÜN SALONU KARŞISI) ÇAMÇEŞME

Telefon1: 05344363544

Telefon2: 02163972905

Fax:

Web: www.semafotografstudyosu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


Bazı anlar asla geri gelmez, elinizde bir kaç kare fotoğraf, bir görüntü yoksa o anı gün gelir, yaşadığınıza hafızanıza dahi anlatamazsınız.
Bir genç kızın en güzel hayali nedir? Bir erkek kaç kere papyon takar ? Kaç kere sizi onlarca yüzlerce kişi alkışlar? Bir daha ne zaman sizin için bir müzisyen tüm repertuarını icra eder? Bir daha ne zaman size insanlar hediye vermek için sıraya girer?
Sanırım bir çoğunuz sadece düğününüzde bunların olacağını söyledi. İşte tam bizde bu değerli ve sizin için nadide gününüzde yanınızda yer alacağımızı ve ürünlerimizle bir ömür hatırlanacağımızı söylüyoruz.
Biliyoruz, fotoğraf makinaları ucuzlayınca, Çin’den reprika modeler geldikçe, köşe başında bir fotoğrafçı türemeye başladı. Hepsine saygı duyuyor, emekleri için kutluyoruz. Ancak mütevazilik kalitenin önüne kalitesizlik, imitasyon geçtiği zaman yapılmaması gereken en erdemli davranıştır bizce…
Ve mütavazi olmuyoruz… Neden mütavazi olmuyoruz…
Fotoğrafçılık bizim için hobi değil bir sanat icrası olduğu için Fotoğrafçılığa sanat vizörü yanından mühendislik eğitimimizle sayısal ve teknik açıdan da matematiksel de baktığımız için Ekipmanlarımızı güncelleyip en iyisini sunmanın gayreti içerisinde olduğumuz için Ve bizim için en önemlisi Sözün şeref, paranın herşey olmadığını bildiğimiz için
Biz sizin için sizinle hazırız
O halde o ana, flaş patlatalım geleceğimizde aydınlık hatıralar için...

Eray YEŞİL


Ürün ve Hizmetler

DIŞ MEKAN ÇEKİMİ
GELİN-DAMAT ÇEKİMİ
NİŞAN ÇEKİMİ
SÜNNET ÇEKİMİ
KATALOĞ ÇEKİMİ
KAMERA ÇEKİMİ
JİMMY-JİP
AKTÜEL

# # # # #


Benzer Firmalar