FARK CAM FİLMLERİ


sanayi mah.sultanselim cad büşra sok no 15

Telefon1: 5316469495

Telefon2: 2122641902

Fax: 2122641902

Web: www.farkcamfilmleri.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2001
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Fark Cam Filmleri adı altında hizmet vermekteyiz. İstanbul’un son dönemlerde mimari açıdan hızla gelişen ve değer kazanan ilçelerinden birisi. Yeni yapılan binaların hepsinde modern mimariyi görmek mümkün. Durum böyle olunca gelişen mimaride “Cam filmi” çokça kullanılmaktadır.

“Fark Cam Filmi” olarak verdiğimiz hizmetlerin kalitesini her zaman üst seviyede tutmak için “Cam Filmleri” sektöründe ki gelişmeleri yakından takip ediyor ve yenilikleri işinde uzman kadromuz ile sizlere sunuyoruz. Her müşterinin bizim için özel olduğunun bilincindeyiz, bu bilinç ile müşterinin bizden beklediklerini müşteriye vermek için sürekli kendimizi geliştiriyor ve günceli takip ediyoruz.
“Fark Cam Filmi” adı ile İstanbul’un tüm ilçelerinde hizmet vermekteyiz. Bu hizmetlerden bazıları ise şöyle.
”Buzlu Cam Filmi ”
”Dekoratif Cam Filmi”
”Kumlama Cam Filmi ”
”Ofis Cam Filmi”
”Güneş Kontrol Cam Filmi”
”Aynalı Cam Filmi’
“Fark Cam Filmi” konusunda verdiğimiz hizmetlerden bazılarını yukarıda sıraladık. Bunlar dışında almak istediğiniz hizmetler varsa ve verdiğimiz hizmetlerin detaylarını öğrenmek isterseniz lütfen bizimle iletişim kurun.


Ürün ve Hizmetler

İŞYERİ EV İNŞAAT CAM ÜZERİNE OLAN HER YER

#CAM FİLMİ,İŞYERİ CAM FİLMİ #GÜNEŞ KESİCİ CAM FİLMİ,EV CAM FİLMİ #KARAKÖY CAM FİLMİ,KAĞITHANE CAM FİLMİ #SİLİVRİ CAM FİLMİ,TEKİRDAĞ CAM FİLMİ #BAKIRKÖY CAM FİLMİ,BUZLU CAM FİLMİ


Benzer Firmalar