Anasayfa » Basın ve Medya » İSTANBUL Basın ve Medya » ekogündem gazetesi

ekogündem gazetesi


2 No\'la belediye iş hanı kat 3 d. 25 iskenderun hatay

Telefon1: 0326.613 04 64

Telefon2:

Fax: 0326.613 04 64

Web: ekogundem.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

13 Şubat 2007 tarihinde İskenderun merkezli olarak EKOGÜNDEM adıyla yayın hayatına başlayan gazetemizin internet sitesi 19 Mayıs 2007’de test yayınına başladı.
İskenderun başta olmak üzere Hatay ve bölgedeki ekonomik gelişmeleri kamuoyuna yansıtmayı amaçlayan EKOGÜNDEM Gazetesi, internet üzerinden de yayınını her geçen gün iyileştirmek için çaba göstereceklerini söyledi.
EKOGÜNDEM Gazetesi Kurucusu ve Yazı İşleri Müdürü Serpil Korkmaz, “EKOGÜNDEM’in kent ekonomisine yeni bir soluk getireceğine, İskenderun, Hatay ve bölgemizin esnaf, tüccar ve KOBİ’lerin sesi olacağına inanıyoruz. ‘Bölgenin ekonomik gelişmelerinde ilk akla gelenler arasında yer almayı vizyon; Ülke, bölge, Hatay ve kent ekonomisindeki gelişmeleri kamuoyuna, basın etiği ve yayın ilkelerimiz doğrultusunda, tarafsız, doğru ve zamanında ulaştırarak, kamuoyunda ekonomiye yeni bakış açıları oluşmasına katkı sağlamayı’ misyon edindik. Zor şartlarda yola çıktık ancak mesleki özgüvenimiz tam. Görev ve sorumluluğumuz büyük. Kentimize ve bölgemize alanımızda en iyisini sunmayı hedefliyoruz ve bunun için çok çalışacağız” dedi. İlk etapta haftalık olarak yayınlanan EKOGÜNDEM’in, ileride kendisini günlük olarak hissettireceğine inandıklarını belirten Gazeteci Serpil Korkmaz, gazetenin web sayfasının da tasarım aşamasında olduğunu ve “www.ekogundem.org” adıyla yakında yayına hayatına başlayacağını bildirdi.
Hatay’ın İskanderun ilçesinde 2 No’lu Belediye İşhanı 3. katında hizmet vermeye başlayan EKOGÜNDEM gazetesine, 0326.6130464 numaralı telefon ve faks ile ya da“ekogundemisk@gmail.com” ve “ekogundem@hotmail.com” e-mail adreslerinden ulaşılabilir.


Ürün ve Hizmetler


# # # # #