adana sınav dergisi dershaneleri


BARAJ YOLU 2.DURAK NO:70/1 SEYHAN-ADANA

Telefon1: 03224545228

Telefon2: 03224546165

Fax: 03224583116

Web: www.adanasinav.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2002
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sınav Dergisi Dershaneleri Hakkında En Çok Merak Edilenler...
Sınav Dergisi Dershaneleri nasıl ve ne zaman kuruldu?

Sınav Dergisi Dershaneleri, bir aile şirketi olarak kuruldu ve eğitim – öğretim faaliyetine 16 yıl önce sınavlara hazırlık yayıncılığı ile başladı. Bugün, Türkiye genelinde 170 şubesi, 600’ü aşkın bayisi ile alanında 1 numaralı konumdadır. Ödediği vergilerle şirket merkezinin bağlı olduğu vergi dairesinde, birinci sırada yer alarak rekortmenler arasında anılmaktadır.





Sınav Dergisi Dershanelerini 1 numaralı konuma taşıyan en önemli faktör nedir?

Sınav Dergisi Dershanelerinin kurucusu aile, yıllardır tüm yatırımlarını eğitim - öğretime yaptı ve sadece bu sektörde yoğunlaştı. Doğal olarak bu süreçte edindiği büyük deneyim ve oluşturduğu uzman kadroyla en üst noktaya ulaştı. Başarısında; dürüst çalışmanın, her türlü ideolojik, etnik istismara dayalı popülist yaklaşımlardan uzak durmanın yanında yenilikçi ve çağdaş bir çizgide hareket etmenin de payı büyüktür.


Sınav Dergisi Dershanelerinin logosunda neden “kartal” kullanılmaktadır?

Sınav Dergisi Dershaneleri, sınavlara hazırlığın iki önemli ögesi olan dergicilik ve dershanecilikte tartışmasız iddialı bir yere sahiptir. Üstelik bu iki kaynağı öğrencilerine birlikte (dergi + dersane) sunan ilk kuruluştur. Kartal logosu, iki güçlü kanadıyla kurumun bu iki güçlü yönünü sembolize etmektedir. Kartalın kararlılığı, ataklığı ve yükseklerde uçması Sınav Dergisi Dershanelerinin kurumsal kimliğini sergilemektedir.






Sınav Dergisi Dershanelerinin “İlk girişte kazanın” sloganı ne kadar gerçeğe uygun?

Sınav Dergisi Dershaneleri; yoğun ders ve etüt programı, dergi ve kitap yazarı deneyimli kadrosu, kaliteli yayınları ve rehberlik hizmetleri ile öğrencisini ikinci kez dershaneye gitmesine gerek kalmayacak şekilde sınava eksiksiz hazırlamaktadır. Yeter ki öğrecinin aile, okul, çevre veya kişisel faktörlerden kaynaklanan bir engeli olmasın. Kazanması için her şey fazlasıyla yapılmaktadır.





Sınav Dergisi Dershanelerinde, başarılı öğrenciler için özel program uygulanıyor mu?

Sınav Dergisi Dershanelerine, genel olarak kurumun yüksek standardına uyum sağlayabilecek, birbiriyle yarışabilecek düzeydeki öğrenciler kayıt yaptırır. Bu öğrencilerin dergi, kitap, deneme ve test gibi zengin kaynaklar, yoğun ders programı ve uzman kadrosu ile tüm ihtiyaçları karşılanır. Dolayısıyla başarılı öğrenciler için gerekli ortam kendiliğinden hazırlanmış olur. Daha fazlasını isteyenlere sınırsız olanak sunulur; ancak dönem içinde diğer öğrencilerin ihmal edildiği ayrıcalıklı grup oluşturulmaz. Sadece dönem sonlarında yine dershanelerin işleyen sistemi aksatılmadan, deneme sınavlarında belli bir puanın üstüne çıkanlara ek bir program daha uygulanır. Sınav sonucuna göre de başarı ödülleri verilmektedir.








Sınav Dergisi Dershanelerinin reklamlarında kazananlara yer verilmiyor. Dershanelerin dereceye girmiş öğrencileri var mıdır?


Ürün ve Hizmetler


# # # # #