Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » ANTALYA Ambulans » ANTALYA HAYAT AMBULANS

ANTALYA HAYAT AMBULANS


Varlık mah.202sok.kaplan apt.8/c ANTALYA

Telefon1: 05336466771-05446807750

Telefon2: 0242.2382000

Fax: 0242.2382002

Web: www.hayatambulans.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:4 | Memur:4 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AMBULANS ve CENAZE HİZMETLERİMİZ;Şehir içi, şehirlerarası, ve uluslararası hasta nakli, şehir içi, şehirlerarası ve uluslararası cenaze hizmetleri, evde hasta takibi, muayene, pansuman ve de her tür organizasyonlarda refakat hizmetlerini (açılış, konser, spor faaliyetleri ve sosyal etkinlikler gibi) tam donanımlı Ambulanslarımızla ; (Tüm yoğun bakım üniteleri, kordiyac monitör, defibrilatör, mekanik ventilatör ve diğer acil ekipmanlar) Doktor, Hemşire, Paramedic ve Şöför den oluşan acil müdahale ekibi ile acil çağrılara 7/24 saat hizmet vermektedir.

Firmamıza göstermiş olduğunuz teveccüh ve güven ile 12 yıldır bu hizmetleri 4 doktor, 4 sağlık memuru, 4 kişilik deneyimli şoför kadrosu ve en düşük 2000 model olan 4 adet özel yapım klimalı WOLKSWAGEN Ambulans ve 2 adet klimalı WOLKSWAGEN çift kabin cenaze aracı ile sürdürmekteyiz.




Hayat Ambulans “ÖNCE İNSAN” sloganıyla hizmet vermeye başlayan, “KALİTELİ” ve “GÜLERYÜZLÜ” hizmet anlayışıyla içlerinde özel ve kamu kuruluşlarının da bulunduğu birçok sektörde hizmet vererek sayısız başarıya imza atan bir sağlık kuruluşudur.

Vizyonumuz

Gün geçtikçe gelişmekte olan sağlık sektöründe, geniş hizmet ağıyla “kaliteli”, “çağdaş” ve “güvenilir” acil sağlık hizmetlerini ihtiyaç duyulan noktada uluslar arası standartlar ışığında sunan bir sağlık kuruluşu olmak.

Misyonumuz

Uluslar arası standartlar ışığında acil sağlık sağlık hizmetlerinin ülkemizde gelişmesini ve bu hizmetlerin istisnasız toplumun tümüne ulaşmasını sağlamak


Ürün ve Hizmetler

AMBULANS ve CENAZE HİZMETLERİ

# # # # #