American Academy of English


Zuhuratbaba Mah. Şükran Çiftliği Sok. İsmail Lütfi Ap. No:6/3 Bakırköy

Telefon1: 02124661585

Telefon2: 02124665268

Fax: 02124661575

Web: www.americanacademy.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:2 | Memur:4 | İşçi:18
Dış Ülkelerle Bağlantıları:İngiltere

American Academy of English de, öğrenciler İngilizce’yi Callan Method yöntemiyle öğrenmektedirler. Method, Türk ve yabancı eğitmenlerle birlikte hızlı, zevkli ve etkili bir şekilde uygulanmaktadır. Callan Method, 1960 yılından beri vermiş olduğu eğitimlerle güvenilirliği, eğitim garantisi ve başarısı uluslararsı standartlarda kabul görmüştür. IBM, OLIVETTI ve PHILIPS gibi çok uluslu dünyaca tanınmış kuruluşlar da personellerine İngilizce eğitimi vermek için bu methodu kullanmaktadır. Dünyanın onlarca ülkesinde

Callan Method sayısız dil okulunda, en çok tercih edilen ve en etkin dil öğrenim yöntemi olarak kullanılmaktadır. Asya, Avrupa ve Latin Amerika’da dahi Callan okullarının sayısı hızla artmaktadır.

Methodun Uygulanışı

Callan Method, öğrencilerin, dil öğrenmek için ayırdıkları zaman ve emeği en verimli biçimde kullanmakla beraber öğrenciyi öğrenme sürecinin içine maksimum seviyede dahil etmek amaçlı geliştirilmiş bir yöntemdir. Bu method, ikinci dil öğrenim sürecine en uygun şekilde kurgulanmış toplam 12 bölümden oluşmaktadır. Dil öğrenmek isteyen kişinin, orta seviyede İngilizce bilgisine erişmesi için ilk 6 bölümü tamalaması yeterli olacaktır. Methodun amacı, öğrenciyi düşünmeden, diller arası mukayese ve çeviri yapmadan rekleksif olarak konuşmasını sağlamaktır. Bu yüzden ‘hız’ methodun en önemli özelliğidir. Her biri özel olarak eğitim almış Callan eğitmenlerinin ilk amacı, öğrenciyi ilk dersten itibaren konuşmaya yönlendirmesidir. Ders işlenişinde belirleyici olan esas özellik de ‘hız’dır.

Callan Method, öğrencide yaş yahut eğitim farkı gözetmeksizin diğer İngilizce öğretim yöntemlerine göre İngilizceyi 4 katı daha hızlı ve az zamanda öğretmektedir. Dersler, özel method sorularının maksimum hızda ve seri şekilde soru-cevap formatında işlenmektedir. Öğretmenlerin dakikada 240 kelime telaffuz etmeleri, öğrencilere refleksif konuşma ve İngilizce düşünmeyi öğretmektedir.

Dil öğrenimindeki aşamalar; dinleme-konuşma ve okuma-yazmadır. Bu tüm anadil öğrenme süreçlerinde aynıdır. Callan Method da ikinci dil-İngilizce- öğreniminde tamamen aynı sırayı kullanmaktadır. Method, öğrencilere sırasıyla ve kademeli olarak tüm yetilerde hakim olmalarını sağlar.

Dil hakimiyetindeki başarı kelime bilgisiyle direkt bir ilişki içerisindedir. Öğrenenin kelime dağarcığı ne kadar geniş olursa, o dildeki varlığı aynı oranda artmaktadır. Method bu noktadan yola çıkarak öğrenciye eğitimini tamamladığı takdirde, İngilizce dilinde en yaygın kullanılan 5621 kelimeyi hatasız anlayabilmeyi, konuşabilmeyi, okuyabilmeyi ve yazabilmeyi garanti etmektedir.

Method, düzenli tekrar bölümlerinden oluşmaktadır; bu da öğrenenin aldığı bilgileri ezberlemeden, kendi dilinde nasıl kavrıyorsa tam olarak edinmesini (aqusition) sağlar.

Method Eğlencelidir

Ders işlenişinin hızı ve durağan olmayışı öğrencilerin heycanla, zevkle ve tam motivasyonla ilerlemelerini sağlar. Derslerde tahta, kitap, defter gibi öğreneni sıkıcı ve bağlayıcı zorunluluklar yoktur. Öğr


Ürün ve Hizmetler


#ingilizce kursu #callan method #konuşma eğitimi #hızlı ingilizce #yurtdışı eğitim


Benzer Firmalar