SALDEMSOFT YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ


teknoloji araştırma ve geliştirme merkezi

Telefon1: 05334323924

Telefon2: 05355045684

Fax: 03124468850

Web: www.saldemsoft.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:10
Dış Ülkelerle Bağlantıları:çin taiwan usa

Mağaza ve Mağazacılık faaliyetinin yürütüldüğü sektörlerde Saldemsoft Yazılım Bayi, Servis, İnşaat, Gıda, Tekstil, Sanayi, Örme, Konfeksiyon, Ayakkabı, Çeyiz, Halı, Mobilya, Beyaz Eşya, Optik, Saat, Kozmetik, Kırtasiye, Oyuncak, Mağaza ve daha birçok sektörde online mağazacılığı günümüzün ileri teknolojilerinde web te gerçekleştirerek ve yazılım sektöründe bir numara olmak için Diva benzersiz bir imkan ve güçtür.

Diva Online İş Yönetim Sistemi bilgiyi gerektiği gibi kullanıp bilgi teknolojilerinden yararlananlar için, başarının hiç de uzak olmadığını ortaya çıkarıyor. Stok yönetimi doğru ürün gruplarının, doğru yerlerde, doğru adetlerde, doğru fiyatlarla ve doğru zamanlarda bulundurulmasını sağlayarak, hem müşterilerin beklentileri tüm yönleriyle karşılıyor, hem de yüksek verim ve net kârın analiz keyfini anlık online yaşatıyor.

Diva İş Yönetim Sistemi esnek ve parametrik yapısı ile sektörel çözümler sunmaktadır. Diva, müşteri talepleri doğrultusunda sürekli gelişmekte ve daha verimli hale gelmektedir. Bu yenilikler anlık Diva ya eklenerek yeni çözümlerden tüm müşterilerimizin real time online faydalanması sağlanmaktadır.

SALDEMSOFT YAZILIM VE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ
www.saldemsoft.net www.online-saldemsoft.com


Ürün ve Hizmetler

software

#yazılım fırması #mağazacılık yazılımları #iş yazılımları #muhasebe yazılımı #barkod yazılımları


Benzer Firmalar