Netiska Tasarim


ASIR EFENDI CAD. AYYILDIZ ISHANI NO:10 KAT:3 D:8 SIRKECI

Telefon1: 0212.5209470

Telefon2: 0212.5277265

Fax: 0212.5277265

Web: netiska.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:3
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

2007 yılının Kasım ayında kurulmuş olan firmamız, gelişen ve büyüyen İnternet pazarında gerek web tasarım gerekse web yazılım alanında faaliyet göstermektedir.

Firmamız gelişen sektörün ihtiyaçlarına cevap verebilmek amacıyla kurmuş olduğu kadrosu ile hayallerinize proje bazında yaklaşmakta ve onları gerçekleşebilecek talepler haline getirmeyi hedeflemektedir.

Bizim birinci hedefimiz; sadece web siteleri tasarlamak değil, içerisinde bulunduğunuz sektörde interneti yaşamsal bir kaynak olarak gören internet kullanıcılarının gerçekçi bir şekilde belirlenmiş profillerine uygun, sade ama güçlü bir görselliğe sahip, aynı zamanda teknik altyapısı ile de sizleri yarı yolda bırakmayacak web siteleri tasarlamaktır.

Siz değerli iş ortaklarımız ile elele hazırladığımız web sitelerimizin taleplerinize uygunluğu konusunda herhangi bir tereddüt taşımıyoruz.

Kurmuş olduğumuz ekibimizin, sizin de bir ekibiniz olduğunun bilincine varmanız ve bizlere, bizlerin de sizlere duymuş olduğumuz güven kadar, güvenmeniz işimizi daha başarılı bir şekilde yapmamızın temel taşlarından birini oluşturmaktadır.

Hep beraber size layık web siteleri oluşturmak ve varolan web sitenizi size layık bir web sitesi haline getirmek için

Elele verelim...


Ürün ve Hizmetler


#web tasarimi #eticaret siteleri #kontrol panelli #icerik yonetimli #google optimizasyonu


Benzer Firmalar