Anasayfa » Caterıng hizmetleri » Gıda Sanayii » İSTANBUL Caterıng hizmetleri » Zerdali Toplu Yemek - Catering - Tabldot Yemek Üretim ve Organizasyon

Zerdali Toplu Yemek - Catering - Tabldot Yemek Üretim ve Organizasyon


Güzelyalı Mahallesi Bizim Sokak No : 37 Güzelyalı / Pendik

Telefon1: 0216 493 86 88

Telefon2:

Fax: 0216 493 86 77

Web: www.zerdaliyemek.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:25 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ŞİRKET PROFİLİ

Zerdali Yemek olarak üretim faaliyetine 2006 Şubat ayında, her biri sektöre uzun yıllar hizmet vermiş deneyimli personeli ve teknik donanım ile başlamış olup aradan geçen kısa süre içerisinde kendi sektöründe lider kuruluşlara hizmet vermenin gururunu yaşamaktayız.

Zerdali Yemek’in temel amacı kaliteli ve lezzetli yemek, hijyen ve sanitasyon, güleryüzlü ve mükemmel servis, koşulsuz müşteri memnuniyeti ve profesyonel yönetim anlayışının sağlanmasıdır.

Ve bu anlayış doğrultusunda iş yerleri, fabrikalar, okullar, hastaneler vb. kurumların personel yemek ihtiyacının giderilmesi, kafeterya işletmeciliği ve outside catering hizmetlerinin verilmesini amaçlamaktayız.

Beslenme, hijyen ve servis standartlarındaki gelişmelere uyum sağlayarak, geleneksel lezzet ve değerleri de koruyup zenginleştirerek, üretimimiz, ürünlerimiz, teknolojimiz, servis hizmetlerimiz ile deneyimli ve güleryüzlü insan kaynağımızla toplam kalite anlayışı içerisinde sizlere hizmet vermekten mutluluk duyuyoruz.


Ürün ve Hizmetler


#catering, toplu yemek #hazır yemek #tabldot yemek #yemek servisi #catering firması


Benzer Firmalar