elektrocity


miilet cad.

Telefon1: 0212 6333320

Telefon2:

Fax: 0212 6333321

Web: www.elektrocity.biz

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Elektrocity elektronik büro sistemleri., 1993 yılında istanbulda da kurulmuştur. Firmanın kuruluş amacı kopyalama sistemlerinin yüksek ölçüde kaliteye dayalı,ve teknik acıdan desteklenip bu sistemler ile ilgili hizmet ve teknik servis hizmetlerinin yürütülmesidir.
Misyonumuz; kopyalama sektöründe yüksek kaliteli hizmetleri sağlamak ve en üst seviyede müşteri memnuniyetini hedefleyen ileri teknoloji çözümleri geliştirmek ve sunmaktır.
Vizyonumuz; kopyalama alanında deneyime ve bilgiye dayalı yüksek teknoloji çözümleri sunan, sürekli gelişen ve yenilikleri takip eden, profesyonel altyapıya sahip bir şirket olmaktır.
Geride bıraktığımız yıllarda daha çok dijital kopyalama sistemleri teknolojileri ile ilgili satış servis kiralık, orijinal yedek parça ve muadil yedek parça toner dolum kartuş dolum elektronik ticaret hizmetleri gerçekleştirilmiştir.
ELEKTROCİTY her biri kendi alanlarında deneyimli ve sertifikalı uzman kadrosu ve verimli iş planlama yapısıyla gerçekleştirdiği projelerle sürekli ilerleme sağlamış ve oluşturduğu teknik altyapı ile gelişmeye açık ve sistemli büyüyen bir organizasyon haline gelmiştir.
ELEKTROCİTY teknik altyapısını sürekli güçlendirmekte ve müşterilerine en iyi hizmeti sunmayı amaçlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler


#fotokopi teknik servis yazıcı teknik servis fax te #Oki Benq renkli siyah rıcoh mita utax truhp adler #fotokopi teknik servis yazıcı teknik servis fax te #kiralık fotokopi #


Benzer Firmalar