İkizler Cam Balkon Kaplama Sistemleri


75 sk no 57 bornova/izmir

Telefon1: 0232 339 48 41

Telefon2: o532 420 80 09

Fax: 0232 339 48 41

Web: ikizlercambalkon.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Cam balkon üretim, montaj, satış ve satış sonrası hizmetlerde toplam kalite anlayışı ile hareket eden İKİZLER CAM BALKON SİSTEMLERİ, tecrübeli ve geniş kadrosuyla, daima müşteri memnuniyeti ilkesiyle çalışmalarını sürdürmektedir.

Kullandığımız sistem hayatımızın büyük bir bölümünün geçtiği evlerimizin daha işlevsel kullanılması için düşünülmüştür. Aslında evimizin bir parçası olan balkonlarımızın sadece yazın kullanılan alanlar olması rahatsızlık vericidir.

Rekabetin oldukça yoğun yaşandığı bu sektörde İKİZLER CAM BALKON SİSTEMLERİ olarak kalitemizle ve bu anlamda taviz vermediğimiz şirket politikamızla, müşteri memnuniyeti ve müşteri bilinçlendirme ile farklılaşmak başlıca hedeflerimiz arasındadır.

Alanında uzmanlaşan genç, dinamik, özverili çalışma arkadaşlarımızın üstün liyakat, gayret ve fedakarlıklarıyla ; yaptığımız çalışmalar neticesinde her geçen gün daha profesyonel, daha kaliteli, daha verimli olarak hizmet etmeye devam ettik.

Tüketici için satış sonrası servis çok önemlidir.İKİZLER CAM BALKON SİSTEMLERİ olarak bu konuda gösterdiğimiz hassasiyet ve yatırımla müşterilerimizin gözünde daha farklı konumlanmaktayız.



Ürün ve Hizmetler


#cam balkon,balkon camlama #katkanır cam balkon,izmir cam balkon #izmir cam balkon,izmir balkon camlama #balkon camlama izmir #izmir bornova cam balkon sistemleri


Benzer Firmalar