Ayaz Elektronik


Universite mah. maresal cd.no 38/1

Telefon1: 212 690 98 94

Telefon2:

Fax: 212 428 57 56

Web: www.ayazshop.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ayazshop.com Kartuş ve Toner Dolum Temizlik Vakum makineleri - dolum malzemeleri üreticisi ve ithalatçısı Ayaz Elektronik Bilgisayar Ltd. Şti.`in kuruluşudur. Ayaz Elektronik Ltd. Şti. dolum sektöründe 7 senedir başarı ile faaliyet göstermektedir. Ürünlerimiz Avrupa ve Dünyada 40 dan fazla ülkede faal bir şekilde kullanılmaktadır.

AyazShop.com geniş ürün yelpazesi ile tüketicilerin ve dolum istasyonlarının kaliteli ürünlere uygun fiyatlarla ulaşabilmesini sağlamaktadır. Ürünlerimiz 1. kalite malzemelerle üretilmiş olup %100 çalışma garantisi taşırlar. Shop`da satılan ürünler titiz bir incelemeden geçtikten sonra tüketicilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Sektör çoğunluğundan farklı olarak Ayaz kalitesiz ve işlevsiz ürünleri portföyünde barındırmaz.

Ayaz elektronik , 2000 kuruluş yılından bu yana profosyonel olarak kartuş ve toner dolum sektörü ile ilgili üretim ve satış hizmetleri faaliyetleri sürdürmektedir.
Türkiye ve Dünya da kartuş dolum sektöründe yapmış olduğu yenilikler ve satış sonrası hizmet kalitesi ile liderlik geleneğini sürdüren firma özelliği konumu devam ettirmektedir


Ürün ve Hizmetler

Kartuş dolum, toner dolum makineleri, kartuş dolumu, toner dolumu , mürekkep , toner tozu, mavi bant, kartuş dolum aparatı, toner chipleri, chip resetleyiciler ve kartuş dolum ile ilgili her türlü malzeme .

#kartuş,toner #dolum,dolumu #mürekkep,toner #toner dolumu #toner eğitimi


Benzer Firmalar