Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » ATM ANADOLU TEKNOLOJİ MERKEZİ GÜV.SİS.BİLG.MAK.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ

ATM ANADOLU TEKNOLOJİ MERKEZİ GÜV.SİS.BİLG.MAK.SAN VE TİC.LTD.ŞTİ


Çetin Emeç Bulvarı 4.Cad. 17. Sok. No:4/1 Öveçler

Telefon1: (312) 482 8959

Telefon2:

Fax: (312)482 8988

Web: WWW.ANADOLUTEK.COM

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:8 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:var

Kuruluşundan bu yana kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile tam bir müşteri memnuniyetini hedefleyen şirketimiz 2003 yılında kurulmuş olup bugün ulaştığı müşteri yelpazesiyle sektör öncüsü ve uzun yıllar sonra duayeni olmayı hedeflemektedir.

Merkezi ANKARA’dadır. SATIŞ ve SATIŞ SONRASI TEKNİK ORGANİZASYONU ile kurduğu her sistemin siz müşterimize uzun yıllar hizmet vermesi amacımızdır.


Ürün ve Hizmetler

Şirketimiz Kapalı Devre Kamera Sistemlerii (CCTV) Yangın Algılama ve İhbar Sistemleri (Yangın alarm)Personel Devam Kontrol Sistemleri (PDKS) ve Geçiş Kontrol Sistemleri (ACCESS), Otopark Kontrol ve İşletim Sistemleri (Ücretli Otopark, Bariyer, Kayar Kapılar ve Fotosellii Kapılar), Turnikeli Geçiş Sistemleri, Üst Arama Dedektörleri gibi Güvenlik ve Kontrol Sağlanması gerekli alanlara keşif, proje ve sistem kurulumu sağlamaktadır.

#CCTV Kapalı devre kamera #Turnike,Access Kontrol #Yangın alarm #Bariyer ,Otopark #personel devam kontrol sistemi


Benzer Firmalar