korkmaz makina


organize san. böl 1. kısım fahri karaca caddesi no:3 denizli

Telefon1: 0258 269 18 98

Telefon2: 0258 269 10 66

Fax: 0258 269 18 99

Web: www.korkmazmakina.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:65 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

KORKMAZ MAKİNE 1973`ten bu yana kalitesine, çalışma disiplinine, pazar payına, kurumsallaşmasına, globalleşen dünyada, müşterilerimizin memnuniyetini kazanmak hem de ülkemizin ekonomisine katkıda bulunmakta, kendini geliştirip yenileyerek, atılımcı bir şekilde bu günlere gelmenin onurunu taşımaktadır.

Globalleşen dünyamızda hızlı bir şekilde sürekli değişen ekonomik ve teknolojik gelişmeleri insan kaynaklarımızla entegre ederek bu sektörde daima yerini almış ve hep daha iyisi için, çalışmalarını büyüyen hedeflerimiz doğrultusunda sürdürmüş ve sürdürmektedir.

KÜÇÜLEN DÜNYAMIZDA HEP DAHA İLERİYE

Osman KORKMAZ

Yönetim Kurulu Başkanı


Ürün ve Hizmetler

Biz Korkmaz Makine olarak makina bakım ve onarım üzerine hizmet veren ve kısa sürede en üst düzeyde hizmet veren bir şirket konumuna ulaşmış, ayrıca yapmış olduğumuz titiz çalışmalarımız ile siz değerli müşterilerimizin gerek makine parçaları yapımı gerekse diğer işlerin yapımı sorunsuz ve en kısa sürede teslimi konusunda garanti veren makina üzerinde deneyimli bir firmayız. 1996 yılında Denizli organize bölge müdürlüğünde faaliyete başlayan ‘’ KORKMAZ MAKİNA SANAYİ ve TİCARET LTD. ŞTİ.‘’ sahip olduğu nitelikli insan gücü ve teknolojisiyle özel makina imalatları, tekstil makinaları bakımı ve onarımı, mermer makinaları bakımı ve onarımı konusunda siz müşterilerimizin çözüm ortağı olmuştur. Müşterilerimizin gereksinimlerini karşılamak üzere, her türlü ürün, hizmet ve bilginin başlangıç noktasından son noktasına kadar olan hareketini, Etkili ve verimli bir biçimde planlamak, uygulamak ve kontrol altında tutmak KORKMAZ MAKİNA SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. ‘nin başta gelen sorumluluğudur. Bu sorumluluğu doğru zamanda, doğru yerde ve en ekonomik şekilde yerine getirmek müşterilerine yaratıcı çözümler sunmaktadır. Korkmaz makina san. Ve tic. Ltd. şti. gücünü nitelikli ve uzman çalışanları, teknolojik alt yapısı, kaliteyi önde tutan servis anlayışı ve değerli müşterilerinin desteğinden almaktadır. HİZMETLERİMİZ;· Demir çekme makinaları· Tekstil makinaları imalatı, onarımı ve bakımı· Mermer mainaları imalatı, onarımı ve bakımı · Özel makina imalatları· Çelik konsriksiyon imalatları· Ferforje boru profil kapı imalatı· Pencere korkuluk imalatı· Tüm makine parçaları imalatı ve bakımı onarımı ve montajı yapılmaktadır.

# # # # #


Benzer Firmalar