ALFA ELEKTRONiK VE PROMOSYON LTD ŞTi


PERPA iŞ MERKEZİ ABLOK 11 KAT 1674 ŞiŞLi

Telefon1: 0212 2228015

Telefon2:

Fax: 0212 2228016

Web: www.ucuz-fiyat.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ÇİN TAYVAN SİNGAPUR HONG KONG KORE AMERİKA ...

Şubat 2001 yılında kurulan Alfa Elektronik ve Promosyon Limited Şirketi ,bu yıl 7. hizmet yılını doldurmanın gururunu yaşıyor. Türkiye`de özellikle Ev Ofis Oto Elektronik, Telekomunikasyon, Güvenlik ve BT ürünlerin tedarik & distribütörlük hizmetlerini vermek üzere kurulan şirketimiz Alfa Elektronik, bugün Türkiye`deki sayılı Ürün Tedarikçisi & Sağlayıcılardan biri konumuna gelmiştir.

Kurulduğu günden bu yana Kurumsal Yapılanmaya odaklanan Alfa Elektronik,altyapısını bu doğrultuda geliştirmekte ve personelini bu yönde eğitmektedir.Halkımıza, müşteri memnuniyetini hedef ilke edinerek hizmet sunmanın yıllar boyu sürecek bir birlikteliğin başlangıcı olduğunun bilinci ile, ihtiyaçlara uygun gerçek çözümler ve ürünler sunmaktadır.

Dünyanın değişik ülkelerindeki üretim noktalarını, tedarik zincirlerini,bayi kanallarını sürekli takip etmekte, yenilikleri Türk İnsanımızla ivedilikle tanıştırmayı ve hayatımızı teknolojik ürünlerle kolaylaştırmayı hedeflemektedir.

Bu konuda mevcut bayilerine ve son kullanıcılara E-Ticaret Sanal Mağazamız olan www.ucuz-fiyat.com kanalı ile ulaşmaktadır.

Sizlerin ilk günden bu güne bize vermiş olduğu moral destek, bize gelecek yarınlar adına umut dolu bir Türkiye ye hizmet etme aşkını ve çalışma şefkini artırmaktadır.

Bu yüzden tüm www.ucuz-fiyat.com çalışanları adına teşekkürler Türkiyem...

FİRMA ADRESİMİZ :
PERPA İŞ MERKEZİ A BLOK 11,KAT NO:1674 OKMEYDANI ŞİŞLİ İSTANBUL 34384
TEL : 0212 2228015 FAX : 0212 2228016
MSN ONLİNE DESTEK : info@ucuz-fiyat.com
YETKİLİ : HÜSEYİN KARACA


Ürün ve Hizmetler

www.ucuz-fiyat.com
www.enucuzfiyatlar.com

#internet telefon #video telefon #iphone jammer #perpa istanbul #ucuz fiyat


Benzer Firmalar