Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » İSTANBUL Elektrik Genel » ELS ELEKTRİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ

ELS ELEKTRİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ


Batıköy mah. Manolya sk. Emlak Bank VillalarıV4-8 Mimaroba / Büyükçekmece / İSTANBUL

Telefon1: 02128639111

Telefon2: 02128639112

Fax: 02128639115

Web: www.elselektrik.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1989 yılında Eltem elektrik olarak kurulan şirketimiz, 1996 yılında Els Elektrik Sistemleri San. Tic. Ltd. Şti. adını almıştır.

Migros, Gima, Tansas, Starbucks Coffee, Kığlı; gibi magaza zincirlerinin proje, müteahhitlik ve bakım hizmetlerini yürüten şirketimiz ayrıca cctv,yangın ihbar, müzik yayın sistemleri, pano imalatı, yapısal kablolama (network) ve bina otomasyon sistemleri konularında hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

FAALIYET ALANLARIMIZ 1;Elektrik Projeleri, Topraklama ve Yıldırımdan korunma Projeleri, Aydınlatma Projeleri ve Hesapları, Kuvvet ve Priz Projeleri, Kuvvetli Akım Kolon Şemaları ve Hesapları, Alçak Gerilim Pano Görünüş ve Tekhatları, Müzik Yayın ve Anons Sistem Proje ve Kolon Şemaları, Telefon Tesisatı Proje ve Kolon Şemaları, CCTV Proje ve Kolon Şemaları, Yangın İhbar Sistemi Proje ve Kolon Şemaları, Güvenlik Sistemi Proje ve Kolon Şemaları, FAALİYET ALANLARIMIZ 2;Orta Gerilim Sistemleri Yapımı, O.G.Enerji Dağıtım Tesisi, O.G Şalt Tesisi ve Trafo Merkezi, Enerji Nakil Hatları, FAALİYET ALANLARIMIZ 3;Alçak Gerilim Sistemleri Yapımı, A.G.Enerji Dağıtım Tesisi, Aydınlatma Tesisatı, Çevre Aydınlatma Tesisatı, A.G Pano İmalat Tesisi, MCC Pano Tesisi ve Otomasyon Alt Yapısı, Yıldırımdan Korunma ve Topraklama Tesisatı, Acil Aydınlatma Tesisatı, Jeneratör Tesisatı, UPS Tesisatı, Kablo Taşıma Tesisatı, HIZMETLERIMIZPROJEMÜSAVIRLIKDANISMANLIKBAKIMTAAHHÜTELEKTRIK TESISATIPANO IMALATI

#elektrik,taahhüt #kamera,aydınlatma #migros,tansas #telefon #


Benzer Firmalar