BAREM GAYRİMENKUL DEĞERLEME A.Ş.


Ferhuniye Mah. Sultan Şah Cad. Belediye İşmerkezi No: 205 Selçuklu / KONYA

Telefon1: +90 332 353 44 58

Telefon2: +90 332 353 42 91

Fax: +90 332 353 42 91

Web: www.baremgd.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:18 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Barem Gayrimenkul Değerleme A.Ş. olarak bankalar, gayrimenkul yatırım ortakları, finansal kiralama, sigorta ve reasürans şirketleri, kamu kuruluşları, denetim şirketleri, belediyeler, aracı kurumlar, vakıflar, holdingler ve diğer tüm kamu ve özel kurum/kuruluşlar ile şahıslara yönelik hizmetler sunan ve Konya merkezli kurulan ilk değerleme şirketidir.

Barem Gayrimenkul Değerleme A.Ş. Lisanslı Değerleme Uzmanları, Yüksek Mimarlar, Yüksek Makine Müh. İnşaat Mühendisleri, Avukatlar, İşletmeciler, SMMM ‘ler, Harita Mühendisleri, Çevre Mühendisleri, Ziraat Mühendisleri, Şehir plancıları, gibi alanında söz sahibi takım arkadaşları ile çalışmaktadır.

Barem Gayrimenkul Değerleme A.Ş ekspertiz ve değerlendirme raporlarını ULUSLARARASI STANDARTLARDA hazırlamak için, ilgili resmi kurum ve kuruluşlardan bilgi ve belge temin eder.
Değerlendirme raporlarının gizlilik esasıyla arşivlenmesini ve belli sürelerde güncellenmesini sağlar.


Ürün ve Hizmetler

Gayrimenkul Değerleme
Makine Değerleme
Sektörel Raporlama
Fiziblite Raporuları
Değer Tespiti
Miras Paylaşımı
Şehircilik ve Kentsel Dönüşüm Projeleri
Gayrimenkul Yatırım ortaklığı ve Gayrimenkul Geliştirme Projelerine Bilimsel, Teknik, Mali ve Hukuki Konularda Danışmanlık

#Gayrimenkul Değerleme, Makine Değerleme, #Konya Selçuklu Meram, Aksaray Karaman #SPK lisanslı Değerleme #Konut değerleme,Otel Değerleme #Fizibilite Raporları,Sektörel Değerleme


Benzer Firmalar