Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » ANKARA Asansör » AFE MAK.İNŞ.ELEKT.SAN.TİC.AŞ.

AFE MAK.İNŞ.ELEKT.SAN.TİC.AŞ.


ostim org.san.böl. 32 sokak no:16 ostim ANKARA

Telefon1: 03123544248

Telefon2: 03123549940

Fax: 03123956098

Web: www.afe.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

AFE MAK.AŞ.İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE PLATFORMLU İSKELE ASANSÖRLERİ

Hızla gelişmekte olan inşaat sektörünün ekonomik ve işgücü güvenliği bakımından en büyük açığı olan dış cephe asansör iskele sistemlerini sektörün olmazsa olmazı konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi yakın tarihe kadar inşaat sektöründe zahmetli, zaman kaybına neden olan, maliyeti yüksek ve işgücü güvenliği olmayan bir dış cephe iskele sistemi ile inşaat işleri yürütülmekteydi. Bir çok alanda olduğu gibi inşaat sektörü de çalışmalarına çağdaş ve ileri teknoloji ışığı altında çok daha ekonomik ve sağlıklı devam etmek zorundadır.

Türkiye genelinde hızla devam eden yapılanmaya büyük katkıları bulunan inşaat firmalarının yurt dışı projelerine de imza attıklarını biliyoruz. Türk inşaat firmalarının Türk ekonomisine büyük katkıları doğrultusunda tüm gereksinimlerini yine Türk firmalarından sağladıklarınıda biliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik ilkesini devam ettirmek adına bizlerde Afe Makina A.Ş olarak inşaat sektöründe Saltec/Torgar cephe asansör sistemlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.



AFE MAKİNA A.Ş. 2000 yılında kurulmuş olup; kendi üretimi ile ve uluslararası ticaret ağırlıklı inşaat makinaları sektörüne yönelik müşterilerine dünyaca tanınmış çeşitli markaların Türkiye Distribütörü olarak hizmet vermektedir.

Kuruluşundan itibaren, alçı sıva makinası, hazır sıva makinası, kara (klasik) sıva makinası, enjeksiyon (bulon şerbeti) makinası, shotcrete makinası, perdah makinası, kuru karışım mikseri, yaş karışım mikseri, beton transfer pompası, beton püskürtme makinalarının imalat ve montajını gerçekleştirmektedir. AFE MAK.AŞ. kararlı bir büyümeyi sektöründe yakalayarak öncü konuma gelmeyi sağlamıştır.

AFE MAKİNA A.Ş. nin İspanyol SALTEC/TORGAR firmasının Türkiye Distribütörü olarak satışa sunduğu cephe ve yük asansör sistemleri de dünya çapında inşaat sektörünün önde gelen firmalar tarafından senelerdir kullanılan markasını kanıtlamış özellikleri ile üstün performans örnekleridir.

AFE kurulduğu tarihten bugüne kadar sektöründe öncü konumda olması; müşterilerine güvenilirlilik, tecrübe unsurlarının sağlanmasıyla olmuştur.

AFE Makina, müşterilerine sağladığı ürün ve hizmet kalitesini sürekli olarak geliştirmekte, yedek parça ve servis desteği hizmet çeşitliliğini arttırmak üzere yatırımlarını sürdürmektedir.

AFE Makina sektöründe değişimleri sürekli takip eden kaliteli üretim anlayışıyla sıva karıştırma ve pompalama makinaları pazardaki yeni taleplerin farkında olan firma yönetimiyle piyasadaki yerli ve yabancı markalar arasında lider olmayı hedeflemektedir.


Ürün ve Hizmetler

AFE MAK.AŞ.İNŞAAT CEPHE YÜK PERSONEL VE PLATFORMLU İSKELE ASANSÖRLERİ Hızla gelişmekte olan inşaat sektörünün ekonomik ve işgücü güvenliği bakımından en büyük açığı olan dış cephe asansör iskele sistemlerini sektörün olmazsa olmazı konumuna getirmeyi hedefliyoruz. Bilindiği gibi yakın tarihe kadar inşaat sektöründe zahmetli, zaman kaybına neden olan, maliyeti yüksek ve işgücü güvenliği olmayan bir dış cephe iskele sistemi ile inşaat işleri yürütülmekteydi. Bir çok alanda olduğu gibi inşaat sektörü de çalışmalarına çağdaş ve ileri teknoloji ışığı altında çok daha ekonomik ve sağlıklı devam etmek zorundadır.Türkiye genelinde hızla devam eden yapılanmaya büyük katkıları bulunan inşaat firmalarının yurt dışı projelerine de imza attıklarını biliyoruz. Türk inşaat firmalarının Türk ekonomisine büyük katkıları doğrultusunda tüm gereksinimlerini yine Türk firmalarından sağladıklarınıda biliyoruz. Ülkemizin birlik ve beraberlik ilkesini devam ettirmek adına bizlerde Afe Makina A.Ş olarak inşaat sektöründe Saltec/Torgar cephe asansör sistemlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.Kuruluşundan itibaren, alçı sıva makinası, hazır sıva makinası, kara (klasik) sıva makinası, enjeksiyon (bulon şerbeti) makinası, shotcrete makinası, perdah makinası, kuru karışım mikseri, yaş karışım mikseri, beton transfer pompası, beton püskürtme makinalarının imalat ve montajını gerçekleştirmektedir. AFE MAK.AŞ. kararlı bir büyümeyi sektöründe yakalayarak öncü konuma gelmeyi sağlamıştır. AFE MAKİNA A.Ş. nin İspanyol SALTEC/TORGAR firmasının Türkiye Distribütörü olarak satışa sunduğu cephe asansörü yük asansörü sistemleri de dünya çapında inşaat sektörünün önde gelen firmalar tarafından senelerdir kullanılan markasını kanıtlamış özellikleri ile üstün performans örnekleridir.

# # # # #


Benzer Firmalar