Anasayfa » Halı kilim » Mobilya ve Dekorasyon » KAYSERİ Halı kilim » MEKİK HALI A.Ş.-Ankara Bölge Müdürlüğü

MEKİK HALI A.Ş.-Ankara Bölge Müdürlüğü


Organize Sanayi Bölgesi, 16. Cadde No:20 KAYSERİ

Telefon1: (90 352) 321 15 01 (3 Hat)

Telefon2:

Fax: 321 15 04

Web: www.mekikhali.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1978
Çalışan Sayısı:80 (Yönetici:30 | Memur:0 | İşçi:50
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Irak,Rusya

1978 yılında Kayseri`de kurulan Mekik Halı A.Ş. halı piyasasına pazarlamacı firma olarak girmiş, uzun yıllar Anadolu, Doğu ve Güneydoğu Anadolu`da etkin pazarlama ve hizmet ağı ile müşterilerimizin her türlü ihtiyacını karşılamış, satış, kalite, ve satış sonrası hizmet konularında aranır bir firma olmuştur.

Firmamızın doksanlı yılların başında Alman menşeli liroflar tipi dokuma tezgahlarıyla, duvardan duvara halı üretimine başlamış, pazarlamadaki birikim ve tecrübesinin yanısıra uç bayilerimizin katkı ve yönlendirmeleriyle imalatına kısa sürede sektöre tanıtmıştır. Yünsa`nın sektörden çekilmesi ile bu firmanın tafting tezgahlarını da bünyesine almış, bununla da yetinmeyerek Avrupa ve Amerika`dan ithal edilen yeni tezgahlarla makine parkurunu modernize ederek sektöre hitap edebilecek entegre bir tesis haline gelmiştir.

Firma olarak hedefimiz; öncelikle sektörde ihtiyaç duyulan portremize uygun halı türlerini her geçen gün geliştirerek daha kaliteli ve nihai tüketiciye ulaşıncaya kadar olan el değişimini enaza indirerek, tüketicilere daha ekonomik maledip, duvardan duvara halı tüketimini ülke geneline yaymak ve buna paralel olarak geleneksel sanatımız olmasına rağmen ithalat yapılan ülkemize, 2000`li yıllarda imalatının büyük bir kısmını ihraç edebilen firma olarak girmektir.Ayrıca Kayseri Serbest bölgede kardeş firmamız olan SERBEST CARPET faaliyettedir.


Ürün ve Hizmetler

Kçeli Rip Halı(halıfleks), Düz ve Desenli Bukle Halı, Tafting Halı, Jel Tabanlı Yolluk, Cami Halısı, Protokol Halısı, Baskılı Polyamid Halı, Her çeşit Duvardan Duvara Halı, Otel Halısı, İthal Zemin Halıları,

#zemin halısı #halıfleks #protokol halısı #çim halı #jel yolluk


Benzer Firmalar