ÖZEL MİKADO ANAOKULU


Nispetiye cad.Etiler soskak.No:12 Etiler

Telefon1: 212 263 04 65

Telefon2: 212 265 33 42

Fax: 212 263 04 66

Web: www.mikadoanaokulu.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:2 | Memur:1 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Sizleri en kıymetli varlıklarınız olan çocuklarınız için bambaşka bir anlayışla eğitimini ve hizmetini sürdürdüğümüz Özel Mikado Anaokulu ile tanışmaya davet ediyoruz.

1994 Yılından beri Eğitim Sektörünün içersinde bulunan Şirketimiz , Levent Bölgesi’nden sonra 2005 yılından beri Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı Özel Mikado Anaokulu olarak 2-6 yaş çocuklara ‘’Etiler cad. Etiler sok. No:12 Etiler- İstanbul’’ adresinde eğitim vermeye devam etmektedir.

Yaklaşık 625 m2 lik bahçeli ve iki katlı bir bina içersinde sabah 8.00 akşam 18.30 saatleri arasında , yaz aylarında da hiç kapanmadan devam eden kurumumuz ayrıca Lisanslı
3-8 yaş çocukların gelişimlerine destek veren FASTRACKİDS ve 2-3 yaş çocuklara anneli play grup şeklinde uygulanan FASTRACKTOTS Öğrenme aktiviteleriyle teknolojiyi de bünyelerine alarak çocuklara hizmet vermektedir.
Dokunmatik bir tahta ve projeksiyonla gerçekleşen FASTRACKIDS ÖĞRENME İSTASYONU on iki konusu ile çocuklara eğlenceli bir ortamda ve Zig-Zag bir yaklaşımla eğitim vermektedir. Onların liderlik, cesaret, odaklanma, bilgiyi doğru alma ve kullanma, konuşma becerisi, iletişim, özgüven ve yaratıcılık yönlerinde gelişimlerini değişik deney ve aktivitelerle desteklemektedir.


Ürün ve Hizmetler

İstanbul Şehri gibi kalabalık bir Metropol’de ve yoğun iş temposu içersinde çalışanların çocuklarının güvenli bir yerde doğru beslenme, doğru eğitim ve doğru gelişim içersinde olmasının çalışan anne ve babalar açısından ne denli önemli olduğunun bilinci içersindeyiz.

Bir hizmetin bilenler ve gönül verenler tarafından yapılması, Kurumun güvenilirliğinde en önemli etkendir. Hele konu çocuklar olunca!...
Çocukları çok seven dinamik bir kadroyla hizmet ve eğitim veriyor olmamız, eminiz ki sizlerin de ilgisini çekecektir.

Gözünüz arkada kalmasın, biz onların değerini biliyoruz.

Sizleri aramızda görmek ve sevgili çocuklarımızı birlikte büyütmek, birlikte hayata hazırlamak dileğiyle…..

Berrin Akarsu
Özel Mikado Anaokulu

Adres : Özel Mikado Anaokulu Etiler( Nispetiye )caddesi Etiler sokak no:12 Etiler / İstanbul
Tel : 0212 263 04 65 - 0212 265 33 42

#Anaokulu #Okulöncesi eğitim #Çocuk yuvası #Bilgi istasyonu #neşeli oyunevi


Benzer Firmalar