Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » ANKARA İnşaat şirketleri » TUBER ENDÜSTRİYEL LTD ŞTİ

TUBER ENDÜSTRİYEL LTD ŞTİ


MERİÇ SK 5/19 BEŞTEPE

Telefon1: 3122124580

Telefon2:

Fax: 3122451426

Web: www.tuber.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:300 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

FİRMA PROFİLİ


Dünyada önde gelen endüstriyel tesislerin yapımında çeşitli büyüklük ve kapsamda görevler alan firmamız 1999 yılında kurulmuştur. Endüstriyel imalat ve montaj sektöründe faaliyetlerini sürdüren şirketimiz, kazanmış olduğu bilgi ve birikimi, profesyonel yönetim, hizmet ve kalite anlayışı ile birleştirerek birçok başarılı projeye imza atmıştır. Tuber yönetimi, başarının ve geleceği teminat altına almanın, çalışanlarının katkılarıyla birlikte sağlanan işyeri huzuruna ve güvenliğine bağlı olduğunun bilincindedir.

Firmamız termik santraller, rafineriler, petro-kimya tesisleri, hidro-elektrik santralleri, su ve pis su arıtma tesisleri, çimento fabrikaları, boru hatları gibi endüstriyel tesislerin her türlü çelik konstrüksiyon, ekipman, basınçlı kap, buhar kazanları, proses borulamaları imalat ve montajı konularında başarıyla tamamladığı projeler sonucunda rekabet gücünü artırarak sektöründe kalıcı bir yer edinmiştir.

Tuber Endüstriyel, yüklendiği işleri doğru, eksiksiz ve zamanında teslim eden güvenilir bir hizmet ortağıdır. İç ve dış istekli memnuniyeti ve kalitenin sürekliliğini tüm hizmetlerinde sağlamak vizyonuna sahiptir. Sektöründe kazandığı uzmanlık ve imza attığı projeler ile büyümeyi hedeflemiş ve bu anlamda da çalıştığı kurumların takdirlerini kazanmıştır.

Firmamız işin niteliğine uygun her proje için en üst kapasitede uzman teknik kadroyu sahada konuşlandırmaktadır. Şirketimiz kadrosu, bünyesinde sürekli istihdam eden uzman mühendis, teknisyen, idari personel, imalat ve montaj işçilerinden oluşmaktadır. Saha kadrosunun sayı ve nitelikleri, saha faaliyetlerinin gereksinimlerine göre saptanıp organize edilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

ISITMA, HAVALANDIRMA, SIHHİ TESİSAT, ENDÜSTRİYEL TESİSLER

# # # # #


Benzer Firmalar