Liber Reklam Hizmetleri ve Dekorasyon


Acıbadem Mah. Gayretli Sok. Billur Sitesi C Blok D:1 Üsküdar

Telefon1: 0216 428 08 02

Telefon2:

Fax: 0216 428 08 03

Web: www.liberreklam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Liber Reklam Hizmetleri ve Dekorasyon; hizmet verdiği kurum, kuruluş ve firmalara alternatif çözümler üreterek, hızla gelişen dünyamızın sunduğu teknolojik gelişmelere ayak uydurarak müşterilerine hızlı, kaliteli ve ekonomik hizmet sağlama çabası içerisinde olan bir kuruluştur.
Reklam hizmetleri ve dekorasyon olmak üzere iki farklı alanda siz değerli müşterilerimize hizmet vermekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Liber Reklam Hizmetleri siz değerli müşterilerimizin pazar payındaki dilimini arttırması için,
Promosyon Ürünleriyle (Ajanda , Bloknot , Anahtarlık ve Rozetler , Bardak Altlıkları, Bilgisayar Aksesuarları , Çakmak ve Çakılar. Çanta , Hesap Makineleri ve Hobby Ürünleri. Kalemler , Kağıt Tutacakları , Kartvizitlikler , Kristal Ürünler ve Plaketler. Kişisel Bakım Ürünleri , Masa Üstü Ürünler , Oto aksesuarları ve Plastik Ürünler. Radyo ve Saatler , Seramik Ürünleri , Şemsiye ve Yağmurluklar , Takvimler , Tekstil Ürünleri. Termos-Mug , VIP ve Diğer Ürünler)

Reklam ve Tanıtım Ürünleriyle (Örümcek Standlar , Tanıtım Standları , Roll Up Banner , Quick Banner , Broşür ve herçeşit broşürlük , Katolog , İnsert , Matbaa Hizmetleri , Afiş , Bilboard , Araç Giydirme , Bina Giydirme , Tabela-Totem.)

Halkla İlişkileriyle (Ödül Töreni , Açılış , Toplantı , Seminer , Kongre , Fuar Organizasyonları , Bayi Toplantıları.)

Ve Prodüksiyon Çalışmalarıyla (Tanıtım Filmi Yapımı , Belgeseller , Reklam Filmleri , Eğitim Filmleri , Müzik Video Klipleri , Program Jenerikleri , 3 Boyutlu Animasyon uygulamaları , Dublaj, Montaj, Editing ve Compositing.)
destek vermektedir.
Firmamız Dekorasyon Hizmetleri olarak müşteri memnuniyeti hedefimizden ödün vermeden, ihtiyaçları her zaman en üst düzeydeki kalite anlayışımızla karşılamak amacıyla ve en iyi yatırımın insan olduğu düşüncemizle Ofis , Otel , Restoran , Cafe – Bar , Mağaza , Ev , Mobilya ve bütün iç mekanlarda siz değerli müşterilerimize renklerin ve şekillerin kullanımıyla her mekanda veya nesnede içinizdeki yaratıcılığı ortaya koymanıza yardımcı olmaktayız.

#Reklam Hizmetleri #Dekorasyon #Fuar Organizasyon #Promosyon #Halkla İlişkiler


Benzer Firmalar