Beşiroğlu Otocam


Bostancı Oto Sanayi Sitesi Şakir Bey Sokak No :7 Kadıköy - İstanbul

Telefon1: 216 575 43 62

Telefon2: 05362850030

Fax: 216 573 62 22

Web: www.besirogluotocam.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1988
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:2
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Yaklaşık 20 yıllık bilgi birikimi ve tecrübemizle Bostancı Oto Sanayi Sitesinde kurulmuş olan firmamız, yaklaşık 80 metrekarelik alan üzerinde kaskodan bedelsiz olarak cam değişimi yapmaktadır. Firmamız Pazar günleri de açıktır. Acil durumlarda 24 saat hizmet verilmektedir.

Müşterimizin işi bizim kendi işimizdir sloganımızla hem ucuz hem de kaliteli bir hizmet sunarak faaliyetimize devam etmekteyiz.

Bugüne kadar Doğan Oto Ford Servis, Uçar Hyundai Servis gibi profesyönel firmalara yaptığımız işlerle kusursuz hizmet politikamızı müşterilerimize yansıtmaya çalışmaktayız.

Müşterilerimiz Neden Bizi tercih ediyorlar ?

1. Güneş Işığını filmin derecesine göre kesme özelliği sayesinde aracın kumaşına zarar vermeyi engellemesi.

2. Araçlarda klima tasarrufu sağlamaktadır.

3. Yolda giderken güneşi engellemesi nedeni ile daha konforlu ve rahat seyahat imkanı sağlamaktadır.

4. Cam kırılmalarında camı dağıtmamakta ve insanın yüzüne yada vicuduna camın saplanmasını engellemektedir.

5. Araçlarda daha şık bir görüntü sağlamaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız, oto cam değişimi, oto cam film uygulaması, ev ve iş yerlerine film uygulaması, araç alarm sistemi montajı, her türlü araca zenon far montajı, park sensörü montajı, her türlü oto elektrik işleri, araç kilit işleri, cam kriko işleri ve kapı ayarları firmamızın faaliyetleri arasında yer almaktadır. tüm kaskolu araçların camları ücretsiz değiştirilir.Beşiroğlu Oto Cam Servisinde uyguladığımız ücretlerimiz aşağıda sunulmuştur.1. Her Türlü Araç 150 YTL + KDV Jeep Grubu : 200 YTL + KDV ( 3 yıl garanti )2. Zenon far takımı 280 YTL + KDVZenon 8000 kelvin ışık şiddeti ile aydınlatma yapmaktadır. Dolayısı ile, arac sürücüsünün gece iyi aydınlatma sayesinde önünü daha iyi görebilmesini sağlamakta ve araçlarda kaza riskini azaltmaktadır.3. Park Sensörü Montaj dahil 150 YTL + KDVCenmax marka park sensörleri ile 1, 5 mt mesafeden algılamaya başlamakta ve 50 cm mesafede park işaretini vermektedir. Kullanacağınız bu sensör sayesinde araçlarınızı güvenle park edebilirsiniz.4. Cenmax oto alarm sistemi montaj dahil 150 YTL + KDVCenmax oto alarm sistemi sayesinde oto hırsızlığı önlenmektedir. 5. Ev ve iş yerlerine uygulamarımızda cam filmi için metrekare ye göre değişmektedir.Firmamız konusunda uzman kadrosu ile Bostancı Oto Sanayi Sitesinde 24 saat hizmet vermektedir. Acil durumlarda araç kilidi bozulması, araç kapı camı asansörü arızası durumlarında yardım için Cep Telefonumuz : 0536 285 00 30 - 0 537 961 98 55 nolu numaralardan bize 24 saat ulaşabilirsiniz.

#oto cam #cam filmi #oto elektrik #montaj uygulama #bostancı istanbul kadıköy


Benzer Firmalar