Anasayfa » Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » Bilgisayar, Yazılım ve İnternet Teknolojileri » ANKARA Güvenlik sistemleri ve hizmetleri » TANER ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

TANER ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.


Oto san.sitesi 2567.cad.No:59/2 şaşmaz - Ankara

Telefon1: 0312 278 11 15

Telefon2: 0536 861 34 92

Fax: 278 12 17

Web: www.guvenlikankara.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1985
Çalışan Sayısı:6 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:4
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

TANER ELEKTRİK ELEKTRONİK BİLGİSAYAR GÜVENLİK SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ. Firmamiz 1985 yilindan bu güne dek Elektrik, elektronik ve bilisim sistemleri üzerine
Gelisen teknolojiyi yakindan takip eden firmamiz teknik çalismalarina önem vererek yeni teknolojik ve saglikli çözümleri müsterilerine sunmaktadır.
Müsteri memnuniyetini en önemli ilke olarak benimseyen firmamız kültürel,toplumsal ve düsünsel degerler açisindan tam gelismis bir anlayis içerisinde konusunda en iyi hizmeti vermeyi amaçlamaktadir.
Profesyonel fikir ve yöntemlerle, kendinden emin adimlarla ilerlemektedir
Amacimiz...
Güçlü kadrosu ve ilkeleriyle, hep ileriyi gören, ve ileriyi sadece kendisi için degil, toplum içinde gören bir felsefe ile en iyi hizmeti vermeyi sürdürmeye devam edecegi bilinen bir gerçek ve temel amacimizdir.



Ürün ve Hizmetler

TANER ELEKTRONİK olarak yürüttügümüz faaliyetler;Kurumsal çalismalara cevap verebilecek nitelikte Alarm, Kamera güvenlik sistemleri, Bilgisayar Teknik Servis ve Sarf Malzeme Satisi , ve Alarm, Kamera Güvenlik sistemleri Hizmeti gerçeklestirmektedir.

#kamera, alarm #güvenlik #güvenlikankara #bilgisayar teknik #network hosting


Benzer Firmalar