Aksöz Asansör


Bulgurlu Mh.Libadiye Cd.Canan Sk.No:13/1 Üsküdar Toros Mh. 40 sk . İş Site Apt. A blok . Zemin kat. Seyhan / Adana

Telefon1: 0-216-521 40 21

Telefon2: 0-322-232 29 21

Fax: 0-216-521 43 43 0 - 322-232 29 61

Web: www.aksoz.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2000
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:6 | Memur:9 | İşçi:20
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Aksöz Asansör sektöründe 20 yıl hizmet vermiş çalışmalarında uluslar arası sertifikalar kazanmış kalitesini Türkiye ve dünyaya kanıtlamış tescilli bir kuruluş ve markadır. Sektöründeki bir çok kuruluşa öncülük eden firmamız ISO 9001-2000 TSE Hizmet Yeri Yeterlilik Belgesi Sanayi Bakanlığı Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik Belgesi ve Garanti Belgesi sertifikalarına sahiptir.


Kalitesi referansları ile sabitleşmiş olan Aksöz Asansör çalışmalarında kazanmış olduğu başarıların haklı gururunu taşımaktadır. İşlem yaptığı her alanda vermiş olduğu taahhütleri eksiksiz yerine getiren kalite standardını daima yüksek tutan her gün gelişen teknolojiyi aralıksız takip eden ve teknolojik gelişmelerde pay sahibi olan Aksöz Asansör müşterilerine en kaliteli ve kesintisiz hizmeti verebilmek için kendini her konuda geliştirmeye devam etmektedir.

Servis işlemlerindeki alt yapısını Dünya ve Avrupa normlarına uygun olarak oluşturan Aksöz Asansör bunun için teknik personelini Uzman Mühendis ve Teknikerlerden oluşturmuştur. Teknik personelimiz her biri kendi alanında yerli ve yabancı bir çok kuruluşun takdir belgesini ve uzmanlık sertifikalarını kazanmış ISO ve TSE normlarında hizmet verebilecek kapasite yapısındadır.

Öncelikli hedefin müşteri memnuniyeti olduğunu prensip edinen kuruluşumuz müşterilerine daima kesintisiz ve kaliteli hizmet verebilmek için teknik kadrosuna ilave olarak müşteri temsilcileri tayin etmiştir. Müşteri temsilcilerimiz müşterilerimizin kendi ikametlerinde yada iş yerlerinde öneri ve şikayetlerini dinler yapılan çalışmaların seyrini müşteri istekleri ve beklentilerine göre belirler.

Zamanında bakımları yapılmayan asansörlerde emniyet konfor elektriğin fazla kullanımı gibi problemler oluşmaktadır. Aksöz Asansör olarak müşterilerimizin çağrısı haricinde firmamızca belirlenen periyodik bakımlar gerçekleştirilir bu sayede asansörünüz için emniyetsizlik kullanım rahatlığızlığı ve elektrik masrafları gibi problemler giderilmiş olur.Asansör kullanımı hariç bulunduğu ortama uygun olarak dekore edilmelidir. Dekoratiflik için gerekli olan ihtiyaçları belirleyen personelimiz asansörün bulunduğu ortama en uygun hali getirerek modernizasyon işlemlerini bulunduğu ortama en uygun şekilde tamamlamaktadır.

Firmamızın Adana ve Karabükte şubeleri mevcuttur.


Ürün ve Hizmetler

Asansör montajı , revizyonu , bakımı ve arızası ile plan proje ve taahhüt işleri.

#Asansör #Adana #İstanbul #Asansör Firmaları #Aksöz


Benzer Firmalar