ŞİMŞEK ORMAN BAHÇE TARIM ÜRÜNLERİ


Camiatik Mah. Tahtalı Cami Sk. No: 18/A Çorlu Tekirdağ

Telefon1: 0 282 653 82 30

Telefon2:

Fax: 0 282 654 04 88

Web: www.simsekbahce.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:0 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kurulduğu günden itibaren orman ve bahçe malzemeleri alanında etkili ve saygın yeri olan, aynı zamanda müşteri potansiyelini her geçen gün arttıran bir firma olmanın haklı gururunu yaşıyoruz.

Bu saygınlığın ve artışın en önemli sebeplerinden bir tanesi satış sistemimizdeki kaliteli mamul
ve dürüstlük ilkesi oluşturmaktadır. Müşterilerimizin yapacağı işe uygun, sağlam ve kaliteli mamulleri seçmesine yardımcı olmanın bizim görevimiz olduğunu biliyoruz.” BİR SEFERLİK ”satış yada “ SAT – GÖNDER ” anlayışı bizim işimiz değildir.Piyasalarda senelerdir bunun sıkıntısı zaten çekilmektedir.Biz bu kalıpların dışında farklı bir anlayış ile modern çağın gerektirdiği olanakları kullanarak size hizmet etmeyi amaçlıyoruz.Bunları yaparken arkamızda sizlerin desteği olduğu her zaman aklımızdadır.Yeşil alanları güzelleştirilmesi, yaşadığımız kentlerin daha iyi bir hale gelmesi yada köylerimizdeki tarım ve bahçe işlerini kolaylaştırmak hepimizin elindedir.Bu işlerde kullanılan malzemelerin satış sonrasını da unutmamak lazımdır.
Bu sorunu da bizimle aşabilirsiniz. Deneyimli servis elemanlarımız ile siz sayın müşterilerimize hizmet vermekteyiz. Tek yapacağınız bir telefon açmak yada e-mail adresimizden bize ulaşmaktadır.

Az güçle çok iş yapabilmek için lütfen bizimle irtibata geçin...


Ürün ve Hizmetler

Ağaç Kesim Motorları, Jeneratörler, Çim biçme Makinaları, Su motorları, Tırpanlar, Çapalama makinaları, Kompresörler, Hidraforlar, Dalgıçlar ve Elektrikli ev Aletleri gibi ürünlerle birlikte uzaman kadrosuyla peyzaj alanında da hizmet vermekte olan firmamız kalitesiyle de sizin beklentilerinizi karşılayacaktır...

#Çapalama Makinaları #Tırpanlar, Jeneratörler #Dalgıçlar, Peyzaj #Çim Biçme #Makinası


Benzer Firmalar