Gündoğan İnşaat


Müfide ilhan mah. 140. cd. no: 25 ( sanayi sitesi akdeniz cd. ekn otel yanı)

Telefon1: 03242349377

Telefon2: 03242349378

Fax: 03242349379

Web: www.gundoganinsaat.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılından bu yana inşaat sektöründe beton delme kesme ile faaliyetini sürdüren GÜNDOĞAN İNŞAAT BETON DELME KESME üstün tecrübesiyle sizlere en kaliteli hizmeti vermektedir.
İsmiyle sektöründe kalite ve müşteri memnuniyetini bir araya getiren bir kuruluş olan GÜNDOĞAN İNŞAAT BETON DELME KESME , sürekli olarak kendini geliştiren ve yenileyen bir kalite anlayışını benimsemiştir. Özellikle büyük ölçekli konut projeleri, hastaneler, sağlık kompleksleri, oteller, plazalar ve alışveriş merkezlerinin her türlü karot ile beton kesme, hidrolik raylı kesme ile duvar ve zemin kesme, filiz ekme, ankraj, derz ile beton kesme, elektrikli kompresör ve kırıcılar ile beton kırma, bina güçlendirme, kontrollü bina yıkımı ve ilgili işlerinde; profesyonel bir bilgi birikimine ve tecrübeye sahiptir.
Sözünde durma, zamanında iş teslimi, güvenilir olma ve kalite gibi konularda; bir hizmet firmasından beklenen tüm özellikleri bünyesinde barındıran firma olarak, müşteri memnuniyetini maksimize etmeyi kendine felsefe edinmiştir.
Bulunduğu coğrafyanın ötesine tecrübesini ve vizyonunu taşımayı ulusal bir sorumluluk olarak benimseyen GÜNDOĞAN İNŞAAT BETON DELME KESME, çağın gereklerini uzmanlık alanlarına titizlikle uygulayarak, en değerli kaynağı olan çalışanının gücüne, desteğine ve bilgisine inanarak bulunduğu konumu koruyacaktır.


Ürün ve Hizmetler

KAROT VE DERZ KESİMLERİ ALANINDAKİ FAALİYETLERİMİZ,
EPOKSİ REÇİNE UYGULAMALARI ALANINDAKİ FAALİYETLERİMİZ,
BETON ALANINDAKİ FALİYETLERİMİZ,
DEKORASYON ALANINDAKİ FAALİYETLERİMİZ,
ÇELİK KONSİRİKSİYON İMALATLARIMIZ,
FİRMAMIZ BÜNYESİNDEKİ BAYİLİKLER:
OYAK BETON BAYİİ
HITACHI ELEKTRİKLİ EL ALETLERİ BAYİİ
ERDEMLİ HAZIR BETON BAYİİ

#inşaat tadilat #karot delme #bina güçlendirme #saha betonu #hazır beton


Benzer Firmalar