Anasayfa » Otomotiv » Otomotiv ve Yan Sanayi » İSTANBUL Otomotiv » Cihan Otomotiv İthalat&İhracat

Cihan Otomotiv İthalat&İhracat


İnebey Mah.Küçüklanga Cad.Bilir İş Merkezi No:18 C Fatih Aksaray İstanbul

Telefon1: 0 212 529 15 62

Telefon2: 0 212 585 17 51

Fax: 0 212 585 17 51

Web: www.cihan-otomotiv.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firmamız Cihan Otomotiv toptan yedek parça sektörüne hizmet vermek amacı ile kurulmuş olup,siz yedek parça satıcılarının Yerli ve Kaliteli Üretici Fabrikaların ürünlerini en hızlı ve uygun fiyatlarla temin etmenizi amaçlamaktadır.
Amacımız çok fazla ürün grubuna girmeden Fabrikaların tüm kalemlerini beğeninize sunarak en iyi hizmeti vermeye çalışmaktır.

Başlıca ürün gruplarımız .
1- OT-SA Fan Termikleri.
Dünyanın bir çok ülkesi ile çalışan OT-SA Binek ve Hafif Ticari araçlarda şu an 94 adet farklı ürüne sahiptir,kendi üretim dalında çoğu firmanın yapamadığınıda yaparak aynı zamanda Ağır Ticari Araç Fan Termiği üretimi de yapan OT-SA bu ürün grubunda da 42 adet farklı ürünle hizmet vermektedir.Ayrıca 2008 Temmuz ayı başı itibari ile Firmamız Cihan Otomotiv den Ağır Ticari Araç Mercedes lerin Termiklerini de temin edebilirsiniz.
2- YACO Yürüyen Aksam Grubu
Avrupa da bir çok firmanın tedarikcisi olan YACO aynı zamanda da montaj ağırlıklı çalışmaktadır.YACO Amerika ya da çalışmalarında ağırlık vermektedir.Genel satışlarını Yurtdışına yapan firma Türkiye içinde sadece firmamız Cihan Otomotiv i bayii olarak görmekte ve satışlarını firmamız üzerinden yapmaktadır.
3- MP Gergi Bilya Grubu
Gerek Yurtdışı gerekse İç piyasada önemli bir yere sahip olan MP 15 yıllık tecrübesi ve ürettiği kaliteli ürünlerle tüketicilerine güven vermektedir.MP sürekli yatırımlarını arttırmak ta ürün yelpazesine hergün yeni bir ürün eklemektedir,lütfen MPürünleri hakkında bilgi isteyiniz.
4- DAYCO Kayış Grubu
Ürün grubumuz içerisinde bulunan tek ithal malzeme olan DAYCO kalitesi ile dünya çapında güven sağlamış bir firmadır.Geçmişten günümüze gelen kalitesiyle firmamız DAYCO ürünlerini tavsiye etmektedir.

Ürün gruplarımız içinde bulunmayan firmanız ihtiyacı malzemeler için sizlere Temin Edici Firma olarak da hizmet vermeye her zaman hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz.İlgilendiğiniz ürün gruplarıyla alakalı bilgi isteyiniz.


Ürün ve Hizmetler


#Fan Termiği,Mercedes #Kasnak , Gergi #Kayış , volkswagen #Yedek Parca #Bmw , Ford


Benzer Firmalar