Anasayfa » Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Basın ve Medya » İSTANBUL Reklamcılık ve tanıtım hizmetleri » Mavi Buz Reklam Tanıtım ve Organizasyon Hiz. Ltd. Şti.

Mavi Buz Reklam Tanıtım ve Organizasyon Hiz. Ltd. Şti.


Bağdat Cd. Çınar Mh. Göker Sk. 5/B Küçükyalı Maltepe İstanbul

Telefon1: 0216 367 19 30

Telefon2:

Fax: 0216 367 18 30

Web: www.mavibuz.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Yunanistan, Irak, Romanya

Firmamız yakın geçmişte kurulmasına rağmen hizmet yelpazesinin içinde Türkiye`nin birçok önde gelen firmaları yer almaktadır. Özellikle dijital baskı hizmetleri ve display sistemler alanında çok yüksek görsel kalitesi, hızlı, çözümcü ve zamanında yapılan projelerle; yüksek rekabet olan bu sektörde Mavi Buz firması marka bilinirliğine dönüşmektedir.

Firmamız her bir projenize özel; derin deneyim, üstün malzeme bilgisi ve sınırsız yaratıcılık özelliklerini harmanlayarak, çözüm ortağınız anlayışı içerisinde optimum fiyat, fonksiyonellik ve estetik faktörlerini bir araya getirip sizlere hizmet etmektedir.

Bizim için ticari etik değerler çok önemli olmakla birlikte, müşteri memnuniyeti söz de değil öz de ideolojimizdir.



Ürün ve Hizmetler

Dijital Baskı , Display Ürünler, Roll-Up, Örümcek Stand, Panset Desk, Araç Giydirme, Kaplama, Cam Cephe &Vitrin Giydirme, Tabela, Totem, Sahne ve Dekor Kiralama, Organizasyon Ekipman ve Malzemeleri Kiralama, Çadır Sistemleri Kiralama Hizmetleri

# # # # #


Benzer Firmalar