Anasayfa » Asansör » Metal ve Yan Sanayi » İZMİR Asansör » EM AS ASANSÖR SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.

EM AS ASANSÖR SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ.


SAKARYA CAD. NO 51/1 D.3 BORNOVA-ÇAMKIRAN

Telefon1: 0232 347 1760

Telefon2:

Fax: 0232 347 1619

Web:

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1995
Çalışan Sayısı:12 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:9
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


EMAS ASANSÖR SİSTEMLERİ SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. olarak amacımız, mükemmelliği hedefleyerek, imkanlar ölçüsünde; kusursuz, emniyetli montaj ve hızlı servis yaparak MÜŞTERİLERİMİZİN beklentilerinin ötesinde memnun etmektir.

Bu amacımızı gerçekleştirirken;

Ulusal ve Uluslar arası Standartların gereklerini yerine getirmek,

Müşterilerimizin beklentilerini iyi anlayıp uygulamak,

Takım çalışması ve profesyonelliği esas alarak, çalışanlarımızın iş güvenliği koşullarını ve eğitimlerini sağlamak, vazgeçilmez şirket değerlerimizdir.



Firmamız 27.07.1995 yılında EMAS ASANSÖR SİSTEMLERİ SAN. ve TİC.LTD.ŞTİ. Adı altında Bornova-İZMİR’ de kurulmuştur. Yapmış olduğu ilk asansörü numune göstererek TÜRK STANDARTLARI ENSTİTÜSÜNDEN, İmalat Belgesi Uygunluk Belgesi ve Hizmet Yeri Yeterlilik Belgelerini, SANAYİ VE TİCARET BAKANLIĞINDAN İmalat Belgesi ve Satış Sonrası Hizmetleri Yeterlilik belgelerini almıştır.
Firmamızda montaj konusunda çalışan kişiler tecrübe ve yetenekleri , Bakım Arıza Revizyon hizmetleri konusunda çalışan kişiler ise Teknik beceri ve Müşteri ilişkileri konusunda çeşitli eğitim ve kurslar alarak yetişmişlerdir.
Firmamız yaptığı her asansörü kendine referans edinmeyi başarmış ve bitirdiği tüm işlerden sonra bu asansörlerin bakım ve arıza hizmetlerini başarı ve titizlikle yürütmektedir.
Firmamız 15 Ağustos 2004 Tarihinde yürürlüğe giren 95/16 AT Asansör Yönetmeliği gereği bulundurması şart olan İSO 9001-2000 Kalite Yönetim Belgesini ve Tasarımı da kapsayan en kapsamlı modül olan CE H Modülünü TÜV CERT den almıştır.
Firmamız verdiği iş tekliflerinde ÖNCE KALİTE ve EMNİYET ilkesini benimsemiş ve müşterilerinin bu konuda seçici olmaları gerektiğini mümkün olduğu derece de birebir görüşmelerle anlatmıştır.


Ürün ve Hizmetler


#ASANSÖR #MONTAJ #BAKIM #REVİZYON #


Benzer Firmalar