Anasayfa » Danışmanlık hizmetleri » Muhtelif mal ve hizmetler » İÇEL Danışmanlık hizmetleri » ALFAR Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

ALFAR Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim Merkezi


A. Menderes Blv. Gazi Mh. 1328 Sk.

Telefon1: 03243269076

Telefon2:

Fax: 03243269076

Web: www.alfargroup.org

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:5 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ALFAR Kurumsal Danışmanlık ve Eğitim Merkezi şirketimizle Mersin merkezli olarak; Yönetim Danışmanlığı, İşletme Danışmanlığı, Yatırım Danışmanlığı ve Eğitim Danışmanlığı konularında, Türkiye genelinde danışmanlık ve eğitim hizmeti vermekteyiz. Konusunda uzmanlaşmış kadromuz ile, müşteri memnuniyetini temel alarak her kuruluşun kendisine özgü sistemine uygun olarak konuları ele almakta ve çözümler sunmaktayız.

ALFAR Kurumsal Danışmanlık, müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hizmetlerini ve bunları sunuş yöntemlerini birlikte çalıştığı müşterilerinin beklenti, ihtiyaç ve tercihlerine uyarlayabilecek elastikiyete sahiptir.

Bu doğrultuda özel planlama yapabilecek yeterlikte, deneyimli ve seçkin, güçlü bir danışman kadrosuna sahip olan şirketimiz, kuruluşlara rekabetçi kaliteyi yaratma, sıfır hatayı yakalama ve hızlı değişimi gerçekleştirme aşamalarında onların ihtiyaçlarına yönelik, özel şekilde geliştirilmiş proje ve programlar ile destek olmaktadır.

ALFAR danışmanları bir çözüm ortağı olarak, en uygun çözümleri yaratabilmek amacıyla; profesyonel, yüksek kaliteli ve başarılı uygulamaları hayata geçirebilmek için en uygun araçları ve teknikleri kullanmaktadır.

Bizi rakiplerimizden ayıran; müşteri odaklı anlayışıyla hazır paket çözümler değil, mevcut duruma ve ihtiyaca göre oluşturulan yeni çözümler sunabilmemiz ve altyapımızı sürekli geliştirmemizdir.


Ürün ve Hizmetler

iso, kalite, yönetim sistemleri, gost-r, ukrsepro, hijyen, teknik kontrol, survey, eğitim, tescil, ce, tse, 9001, ohsas, 22000, belgelendirme, sertifika, laboratuar, laboratuvar, analiz, test, proje, baş denetçi, baş tetkikçi, kurumsal, danışmanlık

#iso kalite #forex #eğitim danışmanlık #laboratuvar test #belgelendirme ce


Benzer Firmalar