Anasayfa » İnşaat şirketleri » İnşaat sanayi » İSTANBUL İnşaat şirketleri » Temel Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.

Temel Zemin Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.


İÇERENKÖY MH. ESKİ ÜSKÜDAR YOLU CD. NO: 3/9

Telefon1: 2165774114

Telefon2:

Fax: 2165774115

Web: www.temelzemin.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2007
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:7
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Jeoloji Mühendisi M. Hanefi ÇEKER tarafından kurulmuştur. Şirket kuruluşunda kaliteli mühendislik hizmetleri vermeyi amaçlamış ve bu doğrultuda bugün bünyesinde 2 Jeofizik mühendisi, 1 inşaat mühendisi, 2 zemin etüt sondaj aracı, 2 arazi inceleme binek aracı ve 4 sondor ile zemin incelemeleri yapmaktadır.
Kuruluşundan bugüne kadar başarılı yönetimi ve uzman kadrosu ile yurt genelinde sayısız projelere imza atan Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. önemli atılımlar kaydederek kendi alanında önder şirketler alanına girmeyi hedef edinmiştir.


Ürün ve Hizmetler

Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. inşaat mühendisliği’nin zemin ve temel mühendisliği alanında faaliyet gösteren uzmanlaşmış bir firmadır. ZEMEL ZEMİN ’İn ana ilkesi, temel mühendisliğinde etüd, tasarım, uygulama ve müşavirlik bütününü içine alan bir hizmet zincirini, en son ulusal ve uluslararası standartlar çerçevesinde ülkemizde ve yurtdışında gerçekleştirmektir.Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. bugüne kadar temel mühendisliği konusundaki teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek bunları ülkemize kazandırmayı hedeflemiştir.Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. inşaat mühendisliği’nin zemin ve temel mühendisliği alanında faaliyet gösteren uzmanlaşmış bir firmadır. Temel Zemin Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. çok sayıda otoyol, köprü, viyadük, tünel, endüstriyel yapı, iş merkezi, arıtma tesisi, katı atık depolama sahası, toplu konut, rıhtım, liman, havaalanı v.b. inşaat mühendisliği projelerinin zemin etüd, zemin sondaj ve Geoteknik etüt raporlarının hazırlanmasında yeralmıştır. Zemin Etütleri RaporuFirmamız parsel bazında zemin etüdü çalışmalarına devam etmektedir.Firmamız tarafından hazırlanacak zemin etüdü çalışması ile binanızın oturduğu zemin hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

#Zemin etüdü #Deniz Sondajı #sondaj #Sismik Etüd #Zemin Etüt


Benzer Firmalar