Tok Telekomünikasyon


acıbadem caddesi 115

Telefon1: 2163273383

Telefon2:

Fax: 2163279896

Web: www.kasa-base.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992 türkiyede 2007
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:2 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:Almanya

EG-CORE / Kasa-Base 2007 senesinden itibaren Türkiye`de hizmet vermeye başlamış ve hedeflerini gelişen dünya şartlarına uygun olarak ve kalite standartları çerçevesinde belirleyerek 2 sene boyunca yapılan analizler ve restoran,cafe, bar, otel gibi her alanda işletme sahipleriyle iş ortaklığıyla teknoloji ile müşteri hizmeti konseptlerine dayalı bir çalışmaya bağlı olarak son şeklini almış bir bilişim firmasıdır.

Dünyaca ünlü Alman markası EG-CORE Database Technology’yi Kasa-Base adıyla Türkiye pazarına taşımış olmanın gururunu başarıyla taşıyoruz, bununla birlikte müşteri memnuniyeti ve hizmet kalite politikamızla Türkiye`de perakende ve konuk ağırlama sektörüne hizmet veren firmaların yatırım maliyetlerinin düşürülmesine yardımcı olma ilkesi daimi bir kararlılıkla sürdürülecektir.


Ürün ve Hizmetler

EG-CORE® / Kasa-Base Sistemi, en ince ayrıntılarıyla birlikte yiyecek / içecek / konuk ağırlama / otelcilik ve perakendecilik sektörünün ihtiyaçlarına göre mimaristlik şekilde biçimlendirilmiştir. Pratiğe uygun fonksiyonları bütün iş süreçlerinin kısa süre ve etkin bir şekilde uygulanıp hizmet sektörüne aktarılmasını sağlar:

*
Sistemimiz tamamen Dokunmatik Ekran üzerinden kullanılabilir. Anlaşılır ve mantıksal yapısı sayesinde yeni personel ve yardımcı personel tarafından bile kendiliğinden ve kolayca öğrenilebilen pratik bir çözümdür. EG Kasa / Base Sistemi pratikte denenmiş, sağlam, güvenli ve Avrupa birliği komisyonu tarafından Berlin’de kabul edilmiş bir sistemdir.
*
Sistemimizin en önemli özelliklerinden bir tanesi mobil İnternet cihazlarının yardımıyla (İnternet, GPRS, UMTS üzerinden) sanki doğrudan kasa başında oturuyormuşsunuz gibi bütün kasa süreçleri hakkında zaman kaybetmeksizin bilgi edinebilmesi ve bilgi işlenebilmesidir.

#pos terminal, kasa #kasa sistemi, restaurant #restorant otamasyon #mobil #


Benzer Firmalar