Ya-Pa Oyunevi ve Partievi Ankara


Çetinemeç bulv. Niğde sok no 1

Telefon1: 0312 480 18 58

Telefon2: 0505 963 58 58

Fax: 0312 480 18 58

Web: www.ya-pa-oyunevi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

YA-PA Yayıncılık, 1981 yılından beri okul öncesi ve ilkokul çağı çocuklara yönelik, bilimsel yayıncılık konusunda faaliyet göstermektedir.

”YA-PA’nın okul öncesi eğitimdeki 27 yıllık birikimiyle ilk olarak Ankara'da başlatmış olduğu “YA-PA Oyun Evi” uygulaması, modern çağın anne-babalarına hizmet vermektedir

YA-PA, Oyun merkezli eğitim yaklaşımı ile
Oyun Evi ve Parti Evi`mizde, çocuklarımız eğlenerek zaman geçirirken, anne-babalar da kendilerine zaman ayırabileceklerdir.

Ayrıca doğum günü, yılbaşı, bayram, özel gün ve parti kutlamalarınız için de profesyonel hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Sizleri ve tüm çocuklarımızı YA-PA Oyunevi`ne bekliyoruz.
“Bir nesil YA-PA ile büyüdü.

Tel: 0312 480 18 58


Ürün ve Hizmetler

Oyun Evi- Parti Evi`mizde, çocuklarımız eğlenerek zaman geçirirken, anne-babalar da kendilerine zaman ayırabileceklerdir. Ayrıca doğum günü, yılbaşı, bayram, özel gün ve parti kutlamalarınız için de profesyonel hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz. Sizleri ve tüm çocuklarımızı YA-PA Oyunevi`ne bekliyoruz.“Bir nesil YA-PA ile büyüdü.”YA-PA’nın okul öncesi eğitimdeki 27 yıllık birikimiyle başlatmış olduğu “YA-PA Oyun Evi” uygulaması, modern çağın anne-babalarına hizmet vermektedir.“YA-PA Oyun Evi”, oyunu bir eğitim aracı olarak kullanarak, çocuklara aşağıdaki amaçları kazandırmayı hedeflemektedir: · Bilişsel süreçleri aktive etmek· Merak duygusunu güçlendirmek· Problem çözme becerilerini geliştirmek· Yaratıcı düşünme becerilerini desteklemek· Öğrenme ve haz duygusu arasında bağlantı kurmasını sağlamak· Sosyalleşme süreçlerini destekleyerek özgüven duygusunu geliştirmek · İletişim becerilerini güçlendirmek HİZMETLERİMİZ: · 0-3 yaş anne-çocuk ve 4-6 yaş oyun grupları ve sanat faaliyetleri · Deneyimli Yabancı hocalar eşliğinde İngilizce, Fransızca oyun saatleri · Doğum günü kutlamaları · Özel gün kutlamaları · Bayram ve Yılbaşı kutlamaları · Animasyonlar · Dramalar · Satranç · Masal dinletileri

#parti evi, oyun evi #doğum günü, ankara #anne çocuk, oyun frubu # #


Benzer Firmalar