Poyraz Yangın ve Güvenlik Sistemleri Ltd.


Cumhuriyetr mah.Göcek

Telefon1: 2526452842

Telefon2: 2526452610

Fax: 2526451081

Web: www.poyrazyangin.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1993
Çalışan Sayısı:9 (Yönetici:1 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

’Çok Geç Olmadan’ prensibini ilke olarak benimseyen POYRAZ Yangın Söndürme ve Koruma Sistemleri Ltd.,denizde ve karada sektörü ile ilgili her konuda müşterilerine hizmet vermektedir.
Müşterilerinin can ve mal güvenliği için çalışan firmamız ;
Portatif Yangın Söndürücüler Bakım Dolum Satış
Sabit Sistemler Bakım Dolum Proje
Yangın Hortum ve Dolapları Satış Projelendirme
Alarm Sistemleri Proje ve Kurulum
Acil Çıkış,Kaçış ve Kurtarma Ekipmanları Satışı
konularında hizmet vermektedir


Ürün ve Hizmetler

Satış, bayilik ve montajını yaptığımız REM Elektronik Yatırımları A.Ş. güvencesi ile üretilmiş olan ve T.C. Denizcilik Müsteşarlığı tarafından test edilerek onaylanan AIS KLAS B OTOMATİK TANIMLAMA SİSTEMİ (OTS) 3 ana bileşenden oluşmaktadır:

· AIS Transponder: IEC 62287-1 AIS Klas-B”CS” standardına göre tasarlanmış bir telsiz sistemidir. Üzerinde 3 adet alıcı, 1 adet verici bulunmakta, diğer gemi ve AIS Kıyı Baz İstasyonları ile hem ulusal hem de uluslararası sularda haberleşebilmektedir.

· AIS Ara Yüz Birimi: AIS Transponder’ından gelen NMEA 0183 formatındaki bilgileri metin veya grafik tabanlı olarak görüntüleyen ve raporlayan maliyet odaklı tasarlanmış bir OTS bileşenidir. 5, 1 inç, tek renkli, alınan ve gönderilen tüm AIS bilgilerini, civar teknelerden gelen bilgileri (çarpışma, yardım, gibi) metin ve/veya grafik olarak görüntüleyebilir. Zoom özelliği ile civardaki tüm gemi trafiğini detaylı olarak raporlar ve günceller.
AIS Ara Yüz Birimi, ÖTV`siz Yakıt Takip Sistemi için gereken yardımcı donanım bileşenleriyle, T.C. Denizcilik Müsteşarlığı’nın tebliğinde belirtilmiş tüm fonksiyonları (yakıt takibi ve türetilmiş bilgilerin saklanması) güvenli bir şekilde yerine getirir. P450 AIS-B’de, ÖTV`siz Yakıt Takip Sistemi tümleşik ISO/IEC 14443 standardında Kontaksız Akıllı Kart okuyucu ve yazıcı ünitesi ile gerçekleştirilmiştir ve ayrı bir cihaz veya üniteye gerek yoktur.

·VHF ve GPS Anten: AIS Transponder’ı coğrafi koordinatları GPS anteninden almakta, VHF anteni üzerinden ise diğer gemi ve baz istasyonlar ile haberleşmektedir.

P450 AIS-B, IMO ve T.C. Denizcilik Müsteşarlığı’nın ileride tanımlayabileceği ihtiyaçları da karşılayabilecek esneklikte tasarlanmış bir sistem olup, tüm Türkiye sathında yerleşik REM Elektronik Yatırımları A.Ş. Teknik Destek ve Bakım birimlerinin garantisi altındadır.



#ais, klas-b #otomatik tanımlama #transponder cihaz #rem AIS #yangın güvenlik


Benzer Firmalar