İntelcom Bilgisayar Ltd.Şti.


19 Mayıs Mah.İstanbul cad. Çagdaş sok.No:18 Gülsay sit B1 blok Dükk.no:5 Büyükçekmece/İstanbul

Telefon1: 212 883 32 30

Telefon2: 212 883 67 90

Fax: 212 883 67 90

Web: www.teknolojidenizi.net

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:3 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


İNTELCOM BİLGİSAYAR ELEKTRİK ELEKTRONİK TELEKOMİNİKASYON İNŞAAT TURİZM SANAYİİ VE TİCARET LTD.ŞTİ

1998 Yılında İstanbul Yenibosnada Kuruldu. Fiyat/performans açısından başlangıçta ETA Programlarının satışı ve eğitimi ile devam etmeye başladı firmamız başarılı ve güvenli bir şekilde büyümeye başlarken Casper Computer Bayiliğini alarak müşterilerine daha iyi hizmet etmeye başlamıştır. 2004 yılında Yenibosnadan şirket merkezini kendi yeri olan Büyükçekmeceye taşımış olup hala aynı yerde devam etmektedir. Müşterilerine avantajlı çözümler sunmayı temel amaç; müşteri memnuniyetini birinci ilke kabul eden şirketimiz, Büyükçekmece adresinde müşteri beklenti ve ihtiyaçlarına dayalı güncel içerikli, ETA ürünleri, My yazilim ürünleri,Maestro Yazılım, Casper bilgisayar,Oem bilgisayar, Cevre malzemelei, E-ticaret konusunda kullanıcıları bilgilendirmekte ve yardımcı olmaya çalışmaktadır.

10 Yıldan bugüne kadar müşteri memnuniyetini 1.planda tutan firmamız bundan sonrada 1.planda müşteri memnuniyetini ön planda tutmaya devam edecektir.


Ürün ve Hizmetler

etasql, etav8, eta7, eta, etav8sql, casper, teknoloji, bilgisayar, network, market, mağaza programı, network, manager, crm, maestro, My yazılım, eta, muhasebe, Lcd, monitör, klavye, mous, kasa, adsl, eta6, forum, modem, driver, anakart, telefon, nokia, turkcell, yazıcı, google, e-ticaret, sony, kalem, kitap, klavye, kapı, cam, pencere, casper, notebook, lg, ufo, masa, sandalye, eta büyükçekmece

#etav8sql #bilgisayar #eta #etasql #etav8


Benzer Firmalar