Anasayfa » Elektrik Genel » Elektrik elektronik » ANKARA Elektrik Genel » Kumsel Elektrik Pano Tablo İmalat Tic. ve Sanayi Ltd. Şti.

Kumsel Elektrik Pano Tablo İmalat Tic. ve Sanayi Ltd. Şti.


İvedik Organize Sanayi Özanadolu Sanayi Sitesi 665.sk no:43 Ostim/Ankara

Telefon1: (312) 395 17 50

Telefon2:

Fax: (312) 395 66 28

Web: www.kumsel.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1989
Çalışan Sayısı:35 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Kumsel Elektrik Pano Ltd. Şti. kurulduğu 1989 yılından bu yana elektrik panoları alanında faaliyet göstermekte olup, Ostim`deki fabrikasında kendi markasıyla üretim yapmaktadır. Kumsel, ürünlerinde her zaman kalite, emniyet ve güvenilirliği ön planda tutmuş, alanında lider markalardan biri haline gelmiştir. Firma, müşteri memnuniyeti ve çalışma ahlakını kendisine ilke olarak belirlemiş; dürüstlük ve güvenilirliğiyle tanınan marklarına devam etmektedir. Uluslararası standartlara li gelişen ileri teknolojiyi takip etmesi ve müşterilerinin beklentilerine uygun esnek üretim sistemi, Kumsel`in pazarda tercih edilmesinin nedenlerindendir. Benimsenen toplam kalite anlayışı, standardizasyon ve mühendislik birikimi sayesinde firma, endüstriyel uygulamaların tümüne uygun nitelik ve kapasitede üretim yapabilmektedir.


Ürün ve Hizmetler

elektrik, pano, abb, moeller, siemens, legrand, kumsel, monofaze, sayac, sayaç, sıvaaltı, sıvaüstü, telefon, tip, panoları, mcc, motor, ankara

#pano, modüler #eurokabin, europan #sıvaaltı, sıvaüstü #legrand, siemens #moeller, abb


Benzer Firmalar