OSMANLI BARTER- barter


Çobançeşme Mh. Sanayi Cd. No: 36/1 Yenibosna

Telefon1: 0212-6399466

Telefon2:

Fax: 0212-6399435

Web: www.osmanlibarter.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2005
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ülkemizde yaşanan finansal krizlerle birlikte başta KOBİ’ler olmak üzere işletmelerin kaynak bulmada güçlükle karşılaşmaları, paranın maliyetinin yükselmesi ve kaynak maliyetlerinin yüksek olması işletmelerin yeni arayışlara girmesini zorunlu kılmaktadır.


Söz konusu finansal teknikler, ekonomi dünyasının gerek yüksek enflasyon, gerekse yükselen faizlerden korunma tedbirlerinin bir sonucu olarak ortaya çıkmıştır. Ancak bu tekniklerin hemen hepsi para temeline dayandığından, çoğu zaman paranın maliyetinin düşürülmesinde yetersiz kalmaktadırlar.

Paranın kullanılmadığı, her işletme için avantajlar ve özel çözümlerin üretilebildiği bir Pazar; yani Barter Sistemi diğer finansal tekniklere alternatif olarak iş dünyamızdaki yerini almıştır.

Osmanlı Barter, Türkiye’deki pekçok işletmenin yaşadığı atıl kapasite, stok fazlası, likidite sıkıntısı ve pazarlamada yetersiz kalınması gibi temel sorunlar için alternatif çözüm üretme ve ülke ekonomisine değer katmak amacıyla; dürüst, ilkeli yönetimi benimsemiş, uzman kadrosuyla 9 Şubat 2005 tarihi itibariyle Master Group bünyesinde hayata geçmiştir.



Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar