Sedef Grup


Ahmet paşa Mah. İstiklar Okulu Sok. İstiklar Apt. K:1 D:1

Telefon1: 0224-223 35 31

Telefon2:

Fax: 0224-223 35 31

Web: www.sedefgrup.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:15
Dış Ülkelerle Bağlantıları:ABD,ÇİN,RUSYA

SedefGrup 1998 Yılında Bursa` da kurulan Sedef Grup Dünya` da teknoloji liderliğini üstlenen kuruluşlarla çözüm ortaklık yaparak müşterilerine yeni ve beklenen çözümleri sunmayı sürekli kılmayı hedefleyen iş anlayışıyla sektörde hizmetebaşlamıştır.

Özellikle Belediyeler, İl Özel İdareleri, Valilikleri Su İdareleri ve Hastane kuruluşlarına yönelik İdari ve Mali Yönetim Sistemleri, GIS ve Kent Bilgi Sistemleri konularında uygulama yazılımları, danışmanlık, Eğitim ve Bilgi Sistemleri Özelleştirme hizmetleri sunarak, Kurum ve Kuruluşların, halk ile mali ve diğer sosyal ilişkilerinde, hızlı düzenli ve sistemli otomasyon hizmet uygulamalarında yüksek performans sağlana uygulamalar başlatmıştır.

Sedef Grup Belediye Otomasyonu uzman teknik kadromuzda hazırlanarak Software çözümünde, geliştirme, uygulama ve destekk üçgenini en yüksek teknolojileri kullanarak üretmiştir. Yenilik ve süreklilik arz eden yapısıyla, database, işletim sistemi, interface ve tools gibi bağımsız bir sistemler yapısı kurmuştur. Bu sisteme dahil ettiği Tek Sicil yapısıyla mükelleflerin İnternetten ödeme yapması, kendisi konusunda tek numarayla bilgi edinmesi, tek bir numara ile tüm vergi türlerine ulaşabilmesi imkanı doğmuştur. Oracle, Progress, Informis, Ingress, Sybase ve MS-SQL gibi dünyaca kabul görmüş 4. Kuşak veritabanlarını yüksek performanslarda kullanan bu yapı, gelişen teknolojiye ve ihtiyaçlara göre belirgin bir otokontrolle kendini geliştirmektedir. Visual Basic, Visual C, Delphi, Java ve HTML tabanlı uygulama geliştirme araçlarında uzman olan yazılım grubu ve LAN-WAN networking, hardware ve sytem administration konusunda dünyayla bilgiyi bire bir paylaşmayı başaran Net-Sof hizmet aşamalarını müşterilerine taşımaktadır.

Sedef Grup Toplam Kalite Yönetimi, teknolojik yeniliklerde liderlik, anahtar teslimi çözümleri zamanında destek ve en iyi hizmet prensibiyle, rekabet piyasasında haklı yerini almıştır.


Ürün ve Hizmetler

Belediye Yazılımları;
Kent Bilgi Yazılımları (GİS)
Rentacar Programı
Emlak Programı
Galeri Programı
Dernek Otomasyonu
Stok-Cari-Fatura-Kasa Ticari Otomasyon
CRM
Sektörel Yazılımlar;
Web Tasarımı
İnteraktif CD Tasarımı

#BELEDİYE YAZILIMLARI #RENTACAR YAZILIMLARI #WEB TASARIMI #İNTERAKTİF CD TASARIMI #EMLAK YAZILIMI


Benzer Firmalar