Hedef Mobilya


Mustafa Kemal Mahallesi 3008 cadde No : 3/3 Ümraniye İstanbul

Telefon1: 0216 3444883

Telefon2:

Fax: 0216 3160517

Web: www.hedefmobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1996
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1996 yılında kurulmuş olan firmamız, mobilya sektöründe faaliyet göstermektedir. Örnek mahallesinde 5 yıl faaliyette bulunup, akabinde Göztepe Sanayi Sitesinde 2 yıl ve son olarak 3008. cadde No : 3/3 adresimizde çalışmamıza devam ediyoruz.


Ürün ve Hizmetler

Mobilya sektöründe, mutfak dolabı, yemek odası takımları, yatak odası takımları, çocuk odası takımı, ofis mobilyaları, banyo dolapları, yatak bazaları, ahşap kapılarının üretimini sıfırdan alıp müşterimizin isteği doğrultusunda istediği ölçülerde imalat yapabilmekteyiz.
Referanslarımız arasında Aşçıoğlu Holding, ASU Havacılık LTD, Tarhan Tower Hava Yolları, Çağrıbey Anadolu Lisesi , İMKB Anadolu Lisesi gibi firmalar yer almaktadır.
Müşterilerimize en uygun imkanlarla en kaliteli ürünleri sunmaya çalışan Hedef Mobilya, Ümraniye`de sipariş usulü ile de çalışmaktadır.
Saygılarımızla,

#, mutfak dolabı, yemek odası takımları #yatak odası takımları, çocuk odası takımı #ofis mobilyaları, ahşap kapılar, üretim #banyo dolapları, yatak bazaları #Hedef Mobilya, ümraniye, www.hedefmobilya.com


Benzer Firmalar