Anasayfa » İnşaat sanayi » ANTALYA İnşaat sanayi » Alpin Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri

Alpin Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri


Bahçelievler Mah. Pamir Cad.141.Sok Dalcan Apt. 12A Antalya/Türkiye (TURKEY)

Telefon1: +90 (0) 505 358 02 66

Telefon2: +90 (0) 242 243 32 68

Fax: +90 (0) 242 243 32 68

Web: www.alpinedh.com/edh/index.html

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:20 (Yönetici:3 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Biz Alpin Endüstriyel Dağcılık Hizmetleri( rope access - ipli erişim ) ülkemiz iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili yüksekte çalışma risklerinin minimize edilmesi ve geliştirilmesi vizyonu doğrultusunda çalışmalar yapmaktayız. İki yıldır Antalya’da faaliyet gösteren firmamız, kurum ve iş güvenliği kültürü ile kısa zamanda birçok otel, iş merkezi ve inşaat firmalarının çözüm ortağı olmuştur.

İş sağlığı ve güvenliği politikamız doğrultusunda verdiğimiz; iş güvenliği eğitimi, yüksekte çalışma eğitimi, kurtarma eğitimi, ilk yardım eğitimleri personelimizin yüksek güvenlik standartlarına sahip olmasını ve bunu bir çalışma metodu olarak kullanmasını sağlamaktadır. Sloganımız “Her zaman Önce Emniyet” tir.

Ülkemizde yaşanan iş kazalarının birçoğunun nedeni iş disiplini ve teknik bilgisi olmayan eğitimsiz iş gücünden kaynaklandığı ortadadır. Bunun yanında taşeron firmaların amacının sadece “ işi almak” olması işin kalitesini düşürmekte ve riskleri de beraberinde getirmektedir. Firma yöneticileri ucuz iş gücü ile maliyetlerini düşürmekte fakat üstlendikleri riskleri arttırmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

.Denetim ve Güvenilirlik Testleri .Tamir, Bakım ve Yenileme .İş Güvenliği Hizmetleri ve Danışmanlığı.Sahne montaj ve demontaj çalışmaları.Prodüksiyon çalışmaları .Tanıtım ve Gösteriler .Jeoteknik Çalışmalar .Temizlik ve Boyama

#endüstriyel dağcılık #ipli erişim #rope access #iş güvenliği #outsource danışmanlık


Benzer Firmalar