SmartLED


Ankara Cad. Altınhan B blok No:18 Sirkeci İstanbul

Telefon1: 02125118664

Telefon2:

Fax: 02125146964

Web: mysmartled.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2008
Çalışan Sayısı:10 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:


SmartLED, sizleri aydınlatma ve dekorasyonda çok önemli bir role sahip LED teknolojisiyle tanıştırıyor. Çok iyi dekore edilmiş bir mekan bile, aydınlatma yanlış ise kendini gösteremez.



Çağın teknolojisi olan Light Emiting Diodes (LED) teknolojisinde LEDler dekoratif ve genel amaçlı aydınlatmada tasarımcılara sonsuz seçenekler sunuyor. LED için, üçüncü binyılın en neşeli ve değişken dekorasyon öğesi desek yalan olmaz. Evlerden kafelere, otellerden barlara kadar her yerde LED ışıklarıyla karşılaşıyoruz. Dekorasyona sağladığı yararlar dışında,verimli, uzun ömürlü ve çevre dostu olmaları gibi pek çok avantajları var. Bu teknoloji, elektrik ampulunun icadından sonra en önemli buluş olarak kabul ediliyor. Hatta LEDin mucidi olan Japon araştırmacı Shuji Nakamura, geçtiğimiz ay, dünyanın en prestijli teknoloji ödülü Millennium Ödülüne layık görüldü.



LED bu kadar cazip ve popüler kılan unsurlar nelerdir?


* Elektirkte %90 sana varan enerji tasarrufu

* Ortalama 100 bin saata bulan uzun ömrü

* Isı yaymaması

* Doğa dostu

* Mekanik sağlamlığı,

* Renk seçenekleri

* Estetik görünüş ,hafif kullanışlı



Bunları dikkate alarak firmamız SmartLED sizlere projelendirerek bu mükemmel teknolojiyi mekanlarınıza çevrenize sizlerin istediğiyle hizmetinize sunmaktadır.




Adres: Ankara Cad. Altınhan B blok No:18 Sirkeci İstanbul

www.mysmartled.com


Ürün ve Hizmetler


# # # # #


Benzer Firmalar