ATLAS BACA SİSTEMLERİ


Rasimpaşa Mahallesi Çeltikçi Sokak Hergaz Apt. No:4/4 KADIKÖY

Telefon1: 0216 338 45 43

Telefon2: 0216 338 48 45

Fax: 0216 338 48 45

Web: www.atlasbaca.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2006
Çalışan Sayısı:30 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Doğalgaz kullanımının yaygınlaşmasıyla bereber ısıtma sistemlerinin en temel unsurlarından biri olan bacanın önemi Türkiye de daha iyi anlaşılmaya başlanmıştır. Baca sadece bir yapı unsuru olarak değil bir sistem bileşeni olarak ele alınması gereken bir konudur. Bugün yapılan hesaplama ve araştırmalar şunu göstermektedir ki; baca kesiti seçiminde yapılan hatalar, yanlış malzeme ve kaynak teknolojisi kullanımı sonucu son beş yıl içerisinde ülkemizde meydana gelen baca kaynaklı enerji kaybı milyar dolarlar seviyesindedir.

Avrupa çapında önemli üretici firmalardan biri olan Komin Flex ile yapılan ortaklık anlaşması sonucunda ülkemiz de ATLAS BACA SİSTEMLERİ olarak CE Belgeli, ISO 9001 kalite standartlarına uygun EN 1443 normlarında çevreye duyarlı, ekonomik çözümler sunan aside mukavemetli paslanmaz çelik baca sistemlerini sizlerin hizmetinize sunmaktan gurur duymaktayız.

Geniş ürün yelpazemiz ve yılların tecrübe birikimine dayanan teknik bilgimiz sayesinde çok geniş bir alanda hizmetlerimizi sürdürmekteyiz.


Ürün ve Hizmetler

Atlas Baca olarak hizmet alanlarımız:Doğalgaz dönüşümü için gerekli baca yenilemeleri Otel bacaları Endüstriyel baca sistemleri Termik santral bacaları Hermetik ve yarı hermetik baca setleri Kaskad baca sistemleri LAS ( HAVA - ATIK GAZ ) baca sistemleri

#baca #hermatik #yoğuşmalı #kaskad #doğalgaz


Benzer Firmalar