Anasayfa » Ağaç kereste ve orman ürünleri » Ağaç ve Orman Sanayi » İSTANBUL Ağaç kereste ve orman ürünleri » Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Ltd. Şti.

Artemis Arıtım Proje İnşaat Analiz Danışmanlık Ltd. Şti.


Merkez Mah. İst.Cad. Hançer 2 İş Merkezi No:12/30 Bağcılar

Telefon1: 02124360114

Telefon2:

Fax: 02126349971

Web: www.artemisaritim.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1998
Çalışan Sayısı:1 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

1998 yılından günümüze çevre koruma konusunda faaliyet gösteren Artemis Arıtım uluslar arası bilgi ve tecrübeye sahip mühendisleri ve akademik danışmanlarıyla birçok başarılı projeye imza atmıştır.

Artan nüfus ve gelişen teknolojiye bağlı olarak doğal kaynakların tüketilmesi ve kirlenmesindeki artış her geçen gün arıtma tesislerine olan ihtiyacı arttırmaktadır. Buna paralel olarak doğru arıtma teknolojilerinin seçimi ve doğru projelendirme arıtma verimi, yatırım ve işletme maliyeti bakımından önem kazanmaktadır. İşte bu noktada Artemis Arıtım problemlerinizin çözümünde size en uygun seçenekleri sunacaktır.

ARTEMİS ARITIM, proje, imalat, inşaat konuları yanı sıra her türlü teknik destek, analiz ve danışmanlık hizmetleri konularında siz müşterilerimize en doğru ve en hızlı hizmetleri sunmaktadır


Ürün ve Hizmetler

Atıksu arıtma tesisleri fizibilite ve arıtabilirlik çalışmaları



Atıksu arıtma tesislerinin gerçekleştirilmesinden önce dikkatle ele alınması gereken bazı tasarım kriterleri vardır. Bunlardan bazıları, atıksu debisi, atıksu özellikleri, sektöre ait parametreler, deşarj standartları vb. Firmamız bir atıksu arıtma tesisini projelendirmeden önce bütün bu tasarım kriterlerini tek tek ele alır, mutlaka jar testlerini yapar ve bunun sonucunda elde edilen veriler ışığında tasarım aşamasına geçilir.


Arıtma tesisleri proses tasarımı

Atıksu arıtma tesislerinin tasarımı toplanan ve laboratuar çalışması sonucunda elde edilen veriler ile gerçekleştirilir. Tasarım sırasında bütün bu tasarım verilerinin yanı sıra tesisin yeri konumu müşteri talepleri de göz önünde bulundurularak tesisin proses tasarımı ve inşası yada imali için gerekli tasarım ve projelendirme gerçekleştirilir.
Çevre koruma planlama ve danışmanlık hizmetleri



Çevresel sorunlar da gerekli çözümleri üretmek uzmanlık alanlarımız arasındadır. Bize iletebileceğiniz tüm çevresel sorunlarınızda size en hızlı şekilde gereken çözümleri gerekli durumlarda alternatifleri ile üreterek hem çevresel tüm sorunları çözerek sizi hem de çevreyi korumak ve muhtemel çevre kirliliklerinin önüne geçmek öncelikli hedeflerimiz arasındadır.
Endüstriyel atıksu arıtma tesisleri inşaat ve imalatı



Sanayi kuruluşlarının kullandıkta sonra alıcı ortama bıraktıkları atıksular deşarj edilmeden önce bazı işlemlerden geçirilerek arıtılmalıdır. Artemis Arıtım, atıksuların ilgili yönetmeliklerde belirtilen değerleri sağlayarak arıtılmasını sağlayan atıksu arıtma tesisleri tasarlamakta ve gerçekleştirmektedir. Endüstriyel atıksu arıtma tesisleri debilerine bağlı olarak betonarme ve paket tesisler olabilmektedir. Fiziksel, kimyasal, biyolojik ve ileri arıtma yöntemleri endüstriyel atık suların arıtımında kullanılan arıtma teknikleridir.

Evsel Atıksu Arıtma tesisleri inşaat ve imalatı

Kanalizasyon olmayan yerlerde inşa edilmiş tatil köyü, otel, motel, yazlık siteler ve fabrikaların, mutfak banyo ve tuvalet sularından kaynaklanan atıksuların arıtılması için kurulan tesislere evsel atıksu arıtma tesisleri denir. Evsel atıksu arıtma tesisleri debilerine bağlı olarak betonarme ve paket olabilmektedir. Evsel kaynaklı atıksuların arıtımında fiziksel ve biyolojik yöntemler sıklıkla kullanılmaktadır.
Baca gazı arıtım sistemleri



Sanayi tesislerinin ve konutların bacalarından kaynaklanan emisyonlar günümüzde en önemli hava kirliliği unsurlarıdır. Bu tür kirlenmeleri kaynağında önlemek ve gidermek için Artemis Arıtım Baca gazı filtrasyon ve Arıtım sistemleri tasarlamakta ve başarı ile uygulamaktadır. Bacalardan kaynaklanan gaz ve tozların arıtımında, torbalı filtreler, siklonlar, ıslak tutucular ve aktif karbon kolonlar sıklıkla kullanılmaktadır.




#Arıtım, Arıtma, arıtım, arıtma, ARITIM, ARITMA, pr # # # #


Benzer Firmalar