Anasayfa » Ambulans » Sağlık hizmetleri » SAMSUN Ambulans » YSR RENT A CAR-ÖZEL AMBULANS ve CENAZE NAKİL HİMETLERİ

YSR RENT A CAR-ÖZEL AMBULANS ve CENAZE NAKİL HİMETLERİ


LİSE CD NO:24-B

Telefon1: 03622317010

Telefon2: 03622317011

Fax: 03622330307

Web: www.ysrrentacar.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1991
Çalışan Sayısı:17 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

ÖZEL AMBULANS HİZMETLERİ


YSR Özel Ambulans ihtiyacının, ekonomik ve nitelikli olarak giderilmesini hedefleyen, çağdaş yönetim anlayışı ve konuya tam uygun teknik alt yapısıyla, sizlerin ihtiyacına cevap vermektedir. YSR Ambulans Kiralama bünyesinde 8 Adet tam donanımlı Ambulansımız sizlerin hizmetine sunulmuştur.

- 7 gün 24 saat hizmet esasına göre çalışan YSR Özel Ambulans zaman ve mesafe tanımadan hizmet vermek amacı ile çalışmaktadır.

- Özel ambulanslarımız tam donanımlı olup, ilk müdahalede kullanılan canlandırma çantası, Defibrillatör, laringaskop, solunum cihazları, bebek küvezleri vs. mevcuttur

- Ambulanslarımızda deneyimli şoförleri, profesyonel sağlık ekibi ve ATT (acil tıp teknisyeni) ekipleri hizmet vermektedir.

- Hasta nakilleri Doktor ve hemşire gözetiminde yapılmaktadır.

- Amacımız; siz sayın müşterilerimize dürüst ve ilkeli hizmetle, sizlerin desteğiyle daha üstün ve daha yaygın şekilde hizmet ağı oluşturmaktır.



CENAZE NAKİL ve HİZMETLERİ

Cenaze araçlarımız frigo frigonik klimalı olup, elektrikle ve otonun kendi sistemi ile çalışabilen, içerisinde 2 adet tabut rayları olan, 3 adet tabut konulup morg olarak da kullanılabilen, -6 dereceye kadar ayarlanabilen, çift kabin 5 kişilik bir Ford Transittir.



Ürün ve Hizmetler

Samsun merkez ve havaalalnında bulunan şubemizle, Ysr Rent A Car ve Özel Ambulans firması, 17 yıldır tüm Karadeniz’de en fazla araç filosu ile çalışan tek firmadır.150 adet binek araç, minibüs, transferler, limuzin servis, vip servis hizmetinin yanısıra, 10 adet tam donanımlı özel ambulans, 2 adet cenaze aracı ile hizmet vermekteyiz

#AMBULANS #CENAZE #RENT A CAR #SAMSUN AMBULANS #SAMSUN CENAZE


Benzer Firmalar