Anasayfa » Okullar » Kurum ve Kuruluşlar, Eğitim » İSTANBUL Okullar » Özel Ödül Bahçesi Anaokulu

Özel Ödül Bahçesi Anaokulu


Mimar Sinan Mah. Akkon Sitesi A-2 Blok No31A ÇEKMEKÖY

Telefon1: 0216 6423063

Telefon2: 0216 6423383

Fax: 0216 6423383

Web: www.odulbahcesi.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:2003
Çalışan Sayısı:7 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Ocak 2003`te kurulan Özel Ödül Bahçesi Anaokulu, Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı tutum ve yapısıyla 3-6 yaş grubu çocuklar için tam günlük okul öncesi eğitim programı ve 6 yaş çocuklar için ana sınıfı programı olarak çalışmalarımıza devam etmektedir.
Okulumuzu çocukların eğitim yeri ve oyun faaliyetleri merkezi olarak gördüğümüzden; kendi becerilerini kendi dünyasında keşfetmesini olumlu düşünceler edinmesini, girişimci, paylaşımcı, yaratıcı ve yeni deneyimler kazanmaları hedeflenerek rehberlik edilmektedir. Her sınıfta bir öğretmen ve bir stajyer öğretmen bulunmakadır.
Okulumuz T.C Milli Eğitim Bakanlığı`na bağlı olup,haftanın 5 işgünü,yılın 12 ayı,sabah 7.30 ile akşam 19.00 arasında hizmet vermektedir.Resmi tatiller ve bayramlarda kapalıdır.
Öğrencilerimiz okula isteğe bağlı olarak tam gün ya da yarım gün olarak devam edebilirler.
Yemeklerimiz kendi mutfağımızda günlük olarak ahçımız tarafından pişirilmektedir.Sabah kahvaltısı,öğlen yemeği,ikindi kahvalısı ve ilave olarak günlük mevsim meyveleri servisimiz yapılmaktadır.Heray başında diyetisyen tarafından hazırlanan yemek listemiz velilerimize de yollanmaktadır.


Ürün ve Hizmetler

Mevcut Eğitim Programımız
İngilizce Eğitimi - Anadili Etkinlikleri - Halk Oyunları - Kişisel Gelişim - El Becerisi - Plastik Sanatlar - Müzik Eğitimi - Yaratıcı Drama - Modern Dans-Bale - Yoga - Yüzme - Satranç - Spor aktiviteleri-

SINIF İÇERİSİNDE ÇOCUKLARIMIZ İLE YAPILAN ETKİNLİKLER
BEDEN EĞİTİMİ (SPOR)
Çocuklarla top oyunları, jimnastik, koordinasyon denge ve kas kontrolu yapılır.

DRAMA ÇALIŞMALARI
Çocuğun kendini keşfetmesi ve tanıması, kendini başkalarının yerine koyabilmesi(empati kurabilme) için fırsat ve olanak veren çalışmalar yapılır.

MÜZİK VE DANS
Müzik öğretmeni tarafından Orff Metodu kullanarak , çocuklarımızın müzik, ritm ve dans yolu ile kendilerini ifade etmeleri amaçlanır.

YABANCI DİL EĞİTİMİ
İngilizce öğretmeni tarafından kendileri ve yakın çevrelerinde gördükleri nesnelerin isimleri ile başlayıp, basit düzeyde kendilerini ifade etmelerini amaçlar.

PLASTİK SANATLAR
Soyut düşünceleri somuta dönüştürme amacı ile sınıf öğretmeni tarafından yapılan çalışmalardır.

HALK OYUNLARI VE BALE ÇALIŞMALARI
Branş öğretmeni tarafından ritm ve vücut koordinasyonunu geliştirme, Türk Folklorünün önemli bir parçası olan halk oyunlarına ilgi uyandırmak, karşı bedensel gelişmelerini desteklemek amaçlanır.Vücudunu tanıma ve kullanma, bale sanatına karşı ilgi uyandırabilme amacı ile yapılan çalışmalardır.

YOGA
Daha kolay öğrenme ve yeni şekillerde öğrenmek için olumlu düşünce ve motivasyonu kazandırmak, yarışma stresi olmadan, kendileri ve çevreleri için farkındalık geliştirmeyi, kendilerini incelemeyi ve keşfetmeyi öğrenmelerini sağlamak.Konsantrasyon, odaklanma ve dikkati geliştirmek, böylece öğrenme becerileri geliştirmek.Kendine güven, başarı ve arzu edilen bir şeyi elde etmek için yollar sunmak.Hayal gücü ve yaratıcılığı geliştirmek, ifade etmek. Anatomi ve fizyolojiyi öğretmek.

SATRANÇ
Satranç çocuklara; aşağıdaki yetenekleri kazandırır ve zekalarını geliştirir. Planlama Seçenekleri, Değerlendirme, Gözünde Canlandırma , Odaklanma (Dikkat Toplama), Kuvvetli Analiz , İleriyi Düşünme (Görme)

#anaokulu,yuva,kreş #yuva ve çocuk #istanbul anaokulu,istanbul yuva #çekmeköy anaokulu #okul öncesi eğitim


Benzer Firmalar