SAYGIN NLP DANIŞMANLIK İZMİR


alsancak /izmir

Telefon1: 02324225954

Telefon2:

Fax:

Web: www.sayginnlp.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1999
Çalışan Sayısı:15 (Yönetici:2 | Memur:6 | İşçi:13
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

İstanbul destekli olan firmamız İzmir`de ve Anadolu`nun çeşitli yerlerinde Kişisel Gelişim alanında 1996 yılından beri faaliyetini sürdürmektedir. Bu sebeple İzmir`in İLK Kişisel Gelişim kurumudur. Kurucusu kişisel ve kurumsal gelişim uzmanı Cemal KONDU`dur

:: VİZYONUMUZ
İnsan önce gelir…
Sözümüz senettir, bize güvenilir…
Hizmeti ciddiye alırız…
Kötü bir çalışma bizim için lükstür…
En iyi olmak istiyoruz…

Gerçekçiyiz ve dürüstlük ilkesine inanırız…
Ulaşılabiliriz ve bizimle çalışmak kolaydır…
Hırslıyız, iş bitirici ve çalışkanız…
Çoğunlukla memnuniyet ile yetinmeyiz…
İnsanlarımızın gereğince ödüllendirilmesini isteriz

Hızla ve sürekli değişen ve gelişen günümüz dünyasına ayak uydurabilmek için değişimi hayatımızın vazgeçilmez bir parçası haline getirmeliyiz. Unutmamak gerekir ki dünya değişmeyen tek şey değişimdir… Ancak bu şekilde varlığımızı sürdürür, geliştirir ve hayatımızda istediğimiz sonuçları elde edebiliriz.

SAYGIN NLP & INLPTA DANIŞMANLIK INTERNATIONAL gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP ismi verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslararası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir eğitim ve danışmanlık şirketidir. Amerika`dan İngiltere`ye, Almanya`dan Avustralya`ya kadar uzanan NLP şirketlerinden oluşan uluslararası bir ağın parçasıdır. Aynı zamanda 5 kıtada 29 ülkede NLP eğitmenleri yetiştiren Dünya`daki tek kuruluş olan International Neuro Linguistic Programming Trainers Association (Uluslararası Nöro Linguistik Programming Eğitmenler Birliği) üyesidir.
Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı Saygın Danışmanlık üyelerinin vizyonu, NLP`nin fark yaratan yolculuğunda bireylerin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır.
İzmir Hızlı Okuma, Hızlı Okuma İzmir, İzmir Anlayarak Hızlı Okuma, Hızlı Okuma Eğitimi İzmir, Hızlı Okuma Teknikleri İzmir, İzmir Hızlı Okuma Sertifika, Hızlı Okuma Eğitmeni İzmir, Hızlı Okuma Egzersizleri İzmir ve Hızlı Okuma Teknikleriyle ilgili tüm bilgileri buradan takip edebilirisiniz.

Hızlı Okuma, NLP, Koçluk Ve Kişisel Gelişimin Her Alanında İzmir`in En İyisi
SAYGIN NLP & DANIŞMANLIK İZMİR`DEKİ
NLP ANLAYARAK HIZLI OKUMA KURSLARI
VE SEMİNERLERİ İÇİN AYRINTILI BİLGİ:
SAYGIN NLP DANIŞMANLIK
Kıbrıs Şehitleri No: 30
Daire: 11 Alsancak - İzmir
Tel: 0232 4225954
Cep:0 535 6673224
www.sayginnlp.com – www.cemalkondu.com-
www.sinavkocu.com – www.kesfetkendini.com


Ürün ve Hizmetler

İzmir Hızlı Okuma, Hızlı Okuma İzmir, İzmir Anlayarak Hızlı Okuma, Hızlı Okuma Eğitimi İzmir, Hızlı Okuma Teknikleri İzmir, İzmir Hızlı Okuma Sertifika, Hızlı Okuma Eğitmeni İzmir, Hızlı Okuma Egzersizleri İzmir ve Hızlı Okuma Teknikleri, İzmir Nlp, Nlp İzmir, İzmir Nlp Teknikleri, Nlp Sertifika İzmir, İzmir Nlp Yöntemleri, İzmir Nlp Eğitimi, Nlp Eğitimi İzmir, İzmir Sertifika ve Nlp teknikleri, İzmir Yaşam Koçu, Yaşam Koçu İzmir, Öğrenci Koçu İzmir, İzmir Yaşam Koçluğu Programı, ÖSS Koçu İzmir ve Yaşam Koçluğu

#izmir nlp, nlp izmir, izmir hızlı okuma, hızlı oku #yaşam koçluğu izmir, # # #


Benzer Firmalar