YILDIRIM MOBİLYA


Pazarbaşı m. Miroğlu S. No31/A Üsküdar / İSTANBUL

Telefon1: 2164925543

Telefon2: 5425858397

Fax: 2164925543

Web: www.yildirimmobilya.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1992
Çalışan Sayısı:2 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

90’lı yıllardan bu yana sektörde faaliyet gösteren YILDIRIM MOBİLYA ve DEKORASYON tasarım, teknoloji, teknik kalite ve el işçiliğini bir araya getirerek sektörde sipariş üzerine istediğiniz renk ve dizayna sahip mutfak dolabı, banyo dolabı, yemek odası, genç odası, çocuk odası Amerikan ve panel kapı, raylı dolap, bilgisayar masası gibi mobilya çeşitlerini titizlikle yapmaktadır.
YILDIRIM MOBİLYA ve DEKORASYON sipariş aşamasından ürün teslimine kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş 250m² atölyesinde ürünlerinizi üretir ve satış sonrası servis desteğiyle hizmet vermektedir.


Ürün ve Hizmetler

Ürün yelpazemiz; mutfak dolabı, banyo dolabı, yemek odası, genç odası, çocuk odası Amerikan ve panel kapı, Gardırop, portmanto, elbise dolabı, raylı dolap, sürgülü dolap, gömme dolap, çatı dolapları, ahşap kitaplık dolabı, ofis dolapları, arşiv dolabı, kiler dolapları, kalorifer kapama dolapları, duvar kapamaları, ahşap lambri, çalışma masası, bilgisayar masası, yemek masası ve diğer masa çeşitleri, İşyeri bankoları ve her türlü mobilya ürünü imalatı, bakımı ve onarımı yapılmaktadır.
Telefonla ya da dükkânımıza gelerek yaptıracağınız ürün hakkında bilgi alabilirisiniz eviniz veya ofisiniz ziyaret edilerek ölçü alınır ve ürününüz en kısa zamanda size teslim edilir. gibi mobilya çeşitlerini titizlikle yapmaktadır.

#mobilya #mutfak dolabı #yatak odası #çocuk odası #dekorasyon


Benzer Firmalar