KÖSEOĞLU METAL


bayrampaşa

Telefon1: 0212-5772066

Telefon2: 0212-5679094

Fax: 0212-4933638

Web: www.koseoglumetal.com.tr

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1986
Çalışan Sayısı:4 (Yönetici:0 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Firma olarak başlangıçtan bu yana en büyük destek ve güvenimiz güvenirliğimizden olmuştur. Bu nedenle iş çevremizde kazandığımız itibar, en büyük sermayemizdir.
Firmamız dürüstlük ve çalışkanlık ilkelerine bağlı kalan, insan ilişkilerine önem veren ve çevre temizliğine hassasiyet gösteren güler yüzlü bir anlayış ile yönetilmektedir.
En önemli ilkelerimizden birisi ‘müşteri memnuniyeti ‘dir en büyük amaçlarımızdan biriside firmamıza mal satan veya firmamızdan mal alan tüm müşterilerimizin ilk tercihi olmaktır.
Geri dönüşüm sektöründe sürekli gelişen, yenilenen yenilendikçe güçlenen etkin dinamik ve lider bir firma olabilmektir.


Ürün ve Hizmetler

Firmamız 40 yıldır engin tecrübesi ile hurda demir ve demir dışı metal ürünler piyasasında müşterilerine hizmet vermektedir. Faaliyet alanımızla ilgili olarak, müşterilerimizden aldığımız ve işledikten sonra ilgili kuruluşlara pazarladığımız belli başlı hurda metaller şunlardır;alüminyum meşrubat kutusu(UBC), alüminyum(tas-tabak, profil, araiş vs...), bakır(soyma, lama, kırkambar vs...), sarı(pirinç), paslanmaz krom, hurda kablo, sert alüminyum(jant, kartel, makina parçaları), kurşun, çinko, zamak ve benzeri metaller...

#hurda metal #hurda alüminyum # # #


Benzer Firmalar