Anasayfa » İzolasyon » İnşaat sanayi » ANTALYA İzolasyon » Gökhan Tadilat Dekorasyon ve Taahhüt

Gökhan Tadilat Dekorasyon ve Taahhüt


saray mah. yunusemre cad no:35-A

Telefon1: 519 28 82

Telefon2:

Fax: 519 28 82

Web: www.homegk.com

Sponsorlu Bağlantılar

Firma Kuruluş Yılı:1997
Çalışan Sayısı:22 (Yönetici:5 | Memur:0 | İşçi:0
Dış Ülkelerle Bağlantıları:

Bizim inşaat ve yapı malzemeleri sektöründe hizmetimiz 1992 yılında başlamıştır. Firmamız 1997`den beridir tadilat, taahhüt ve yapı malzemeleri satış ve uygulama alanında Alanya da 25mt`lik yol üzerinde 120m2 mağazası ile hizmet vermektedir.

İlkelerimizin başında işimize saygı ve müşteri memnuniyeti gelmektedir. İyi derecede ingilizce ve Almanca konuşan yöneticilerimizle gerek yerli gerek yabancı tüm müşterilerimize standart fiyat politikamızla birinci elden en uygun fiyata en iyi servis yapmak gelir. Ve biz bunda gerçekten çok yol kat ettiğimizin düşünmekteyiz. Yıllar önce işlerini yaptığımız müşterilerimizle halen çok iyi ilişkiler içinde olmamız, bunun en açık kanıtlarındandır ki Referanslar bölümünde detayları ile görmeniz mümkündür. Ve bu da bize daha fazla güç vermektedir ve daha emin adımlar atmamıza yardımcı olmaktadır.

Personeller:

Bütün personellerimiz konusunda en az on beş yıl tecrübeli, mesleğine saygılı, iş ahlakını her şeyden üstün tutan, her biri ayrı, ayrı branşlarda üstün yetenekleri ile sektöre ilk girdiğimiz yılından beridir kendilerini firmamıza ve müşterilerimize kanıtlamış sertifikalı profesyonel kişilerden oluşmaktadır

Misyonumuz:

İnşaat ve yapı malzemelerinde en son yenilikleri takip etmek, kaliteli işçilik ve kaliteli malzeme ile en kısa sürede, orijinal çözümler ile müşterisine en iyi hizmeti sunan, müşteri memnuniyetini menfaatlerinin üstünde tutan, bir firma olmaktır.

Vizyonumuz:

İnşaat ve yapı malzemelerinde, servis, işçilik ve malzeme kalitesi olarak Gökhan isminin bu sektörde aranılan, konuşulan bir isim olmasını sağlamak inşaat ve yapı malzemeleri ile ilgili işin boyutları her ne olursa olsun, akla gelen ilk isimlerden biri olmaktır.

Doğru firmayı seçmek:

Seçmiş olduğunuz inşaat firması veya usta sıfatı ile seçtiğiniz kişilerle, birkaç gün belki, birkaç hafta, hatta birkaç ay mekanınızda çalışılacaktır. Kendinden emin, yetenekli iş yapabilen, hızlı ve mantıklı fikirler üreten, her şeyden önce güvenilir, iş bitiminden sonra dahi en küçük sorunlarınızda hemen bir telefonla iletişim kurabileceğiniz otoriter firma bazında olmalıdır.


Ürün ve Hizmetler

Kurulduğumuz günden beridir, mağazamızda satışını yapmış olduğumuz, Türkiye`nin önde gelen firmalarından Polisan boya, Damla banyo aksesuarları, İnterduş ve küvetleri, Kütahya seramik, Smart banyo dolapları, Çağlar plastik ve Hırdavat malzemeleri gibi daha birçok firmanın ürünlerinin şatışını yapmaktayız. Aynı zamanda firmamızda mesleğine yıllarını vermiş ve konusunda kendisini kabullendirmiş çok değerli ustalardan oluşan sağlam, iş ahlakına sahip, işinde titiz profesyonel olan büyük bir kadroya sahibiz. Kadromuzda bulunan bu değerli insanlar bizimle kurulduğumuz günden beridir kendilerini kanıtlamış çoğu işlerinde 15 yıldan fazla mesleğinde hizmet vermekte olan güvenilir insanlardan oluşmuşlardır. Biz inşaatın her alanında (tadilat, dekorasyon, izolasyon ve yapı malzemeleri )Alanya da tecrübeli uzman ekipleri ile kadrosunu tamamlamış, bir aile şirketiyiz. Hizmet alanlarımız evler, villalar, restoranlar, hoteller, moteller alış veriş merkezleri, tatil köyleri vs. Aklınıza gelebilecek her türlü sorunlarınızda size sadece bir telefon kadar uzağınızdayız. Bizim için küçük iş yoktur. İŞ İŞTİR! boyutları ne olursa olsun. Bir musluk contasını değiştirmek bile bizde çok önemli ve ciddi bir iştir.

#Tadilat Tamirat #İzolasyon, Dekorasyon #Seramik, mermer #asma tavan #inşaat Taahhüt


Benzer Firmalar